Izložba pasa u Tivtu: Pobjednik je oštrodlaki foks terijer iz Njemačke

Učešće na ovoj manifestaciji uzeli su uzgajivači i vlasnici pasa iz Crne Gore, zemalja bivše Jugoslavije, više država Evrope, a bilo je i vlasnika pasa čak i iz dalekih Japana, Kine i Indije
56 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2018. 11:50h

Oštrodlaki foks terijer iz Njemačke pobjednik je treće po redu u Tivtu organizovane Nacionalne izložbe pasa svih rasa, koju je priredio Kinološki savez Crne Gore.

Uprkos lošem vremenu i kiši, na gradskoj rivi Pine u subotu poslije podne okupio se veliki borj ljubitelja pasa kojih je na izložbi bilo ukupno 230.

Učešće na ovoj manifestaciji uzeli su uzgajivači i vlasnici pasa iz Crne Gore, zemalja bivše Jugoslavije, više država Evrope, a bilo je i vlasnika pasa čak i iz dalekih Japana, Kine i Indije.

U junior konkurenciji pehar je odnio pas rase boston terijer iz Francuske, na drugom mjestu je bio rotvajler iz Crne Gore, a trećeplasirana je bila američka akita iz Rumunije.

Među deset izvrsnih pasa koji su se plasirali u finale, pobjedu je odnio oštrodlaki foks terijer iz Njemačke, drugo mjesto osvojila je minijaturna pudla Apricot iz Srbije i trećeplasirani je bio australijski ovčar iz Italije.

Galerija

Bonus video: