Divanović: Antifašizam je sistem vrijednosti gdje Budva i Crna Gora pripadaju

Divanović je iskoristio priliku da još jedanput čestita svim građanima Budve i Crne Gore 13. jul, Dan državnosti Crne Gore, podsjećajući da trinaestojulski amanet naših predaka treba da "bude svetionik koji će jasno pokazati put svima nama, kao i pokoljenjima koja dolaze"

15388 pregleda 76 reakcija 33 komentar(a)
delegacija SO Budve, Foto: Opština Budva
delegacija SO Budve, Foto: Opština Budva

Delegacija predvođena predsjednikom Opštine Budva, kojeg je nova skupštinska većina izabrala, Nikolom Divanovićem, te novoizabranom predsjednicom SO Budva, Anđelom Ivanović,i novim potpredsjednicima Opštine, Vladimirom Bulatovićem i Petrom Ivkovićem, predstavnikom Vojske Crne Gore, Bojanom Radovićem i predstavnikom SUBNOR-a, Vukašinom Markovićem, položila je danas vijence na spomen obilježlja narodnom heroju Marku Stanišiću i spomeniku poginulim Paštrovićima u NOR-u na petrovačkoj tvrđavi Lazaret.

Divanović je iskoristio priliku da još jedanput čestita svim građanima Budve i Crne Gore 13. jul, Dan državnosti Crne Gore, podsjećajući da trinaestojulski amanet naših predaka treba da "bude svetionik koji će jasno pokazati put svima nama, kao i pokoljenjima koja dolaze".

"Antifašizam je oslobodio ove prostore i utkao se duboko u pore svakog iskrenog rodoljuba, kao sistem vrijednosti na kome je izgrađena moderna Evropa. Sistem vrijednosti gdje Budva i Crna Gora nesumljivo pripadaju", kazao je Divanović

Bonus video: