Gotov sportski teren u Župi, uskoro novi

Vrijednost radova u selu Zagrad 30.000 eura, završava se i u Mioljem Polju

8725 pregleda 7 komentar(a)
Novi teren u Župi, Foto: MZ Župa nikšićka
Novi teren u Župi, Foto: MZ Župa nikšićka
Ažurirano: 17.07.2020. 14:21h

U selu Zagrad, u nikšićkoj Župi, kod područnog odjeljenje OŠ “Dušan Bojović“, završen je sportski teren čija vrijednost je 30 hiljada eura.

“Teren je standardnih dimenzija i na njemu su obilježeni tereni za fudbal, košarku, rukomet i odbojku. Završetkom ovog poligona stekli su se svi uslovi da najmlađi iz sela Zagrad i Oblatno imaju gdje da iskažu svoj talenat i da na kvalitetniji način provode svoje slobodno vrijeme“, kazao je predsjednik Mjesne zajednice Župa, Dragoljub Radulović.

On se zahvalio svima koji su učestvovali u izgradnji terena, kako finansijski tako i radovima.

“Ovih dana privode se kraju i radovi na multifunkcionalnom terenu u Miolju Polju, kao i radovi na poligonu kod područnog odjeljenja u selu Carine na koji se postavlja tartanska podloga. Završetkom ovih projekata u mjesnoj zajednici Župa značajno će se poboljšati uslovi za bavljenje sportom za oko hiljadu djece, a nadamo se da će i stariji krenuti u aktivnije rekreativno bavljenje sportom“, kazao je Radulović.

U MZ Župa ima 12 sela i oko četiri hiljade stanovnika, a nedavno je izabran novi savjet Mjesne zajednice i Raduloviću, koji je prethodne četiri godine pomogao da se mnogi projekti uspješno završeno, povjeren je još jedan mandat.

Bonus video: