Beauty Friend nagradna igra, superpremija – Vespa Primavera YC50

Da bi učestvovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno je da imate Beauty Friend karticu i da koristeći je, obavite najmanje dvije kupovine, kod bilo koja dva Beauty Friend partnera

29855 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Cosmetics
Foto: Cosmetics

U novom kolu Beauty Friend nagradne igre, koja je u toku, Cosmetics i partneri su obezbijedili primamljive nagrade.

Pet učesnika će dobiti vaučer vrijednosti 50€ za trgovinu u Cosmetics-u, dok će jedan učesnik ili učesnica imati sreću da osvoji svjetski trend, skuter Vespa Primavera YC50

Nagradna igra

Zar ne bi bilo divno uživati u vikendima sa vjetrom u kosi i posmatrati ljepote ovih naših predjela od sjevera “pa do nakraj Boke” vozeći se na kultnom skuteru marke Vespa?!

Može se slobodno reći da je Vespa obilježje stila i nepresušni izvor zabave. Model primavera YC50, koji je odabran za superpremiju u Beauty Friend nagradnoj igri koja traje do 13.08.2020. je bijele boje, elegantan i pravi da započnete svoju avanturu na dva točka upravo sa njim.

Da bi učestvovali u ovoj nagradnoj igri, potrebno je da imate Beauty Friend karticu i da koristeći je, obavite najmanje dvije kupovine, kod bilo koja dva Beauty Friend partnera.

Na primjer: kupovina u HD Laković i Tehno Plus, ili kupovina u Kids Land i Vitapur, ili pak kupvina u bilo kom Cosmetics objektu (market, apoteka, parfimerija) i K-Sport.

A svaki naredni put kada napravite kombinaciju dvije trgovine kod partnera (spisak svih partnera nalazi se na sajtu Cosmetics-a i u Beauty Friend katalogu), šanse za osvajanje jedne od nagrada se uvećavaju. Svako ispunjenje uslova se automatski registruje i vi ste u igri. Ostaje samo da sačekate izvlačenje, 20.avgusta 2020., koje će se takođe obaviti elektronskim putem. Srećno!

Kako do popusta sa Beauty Friend karticom?

Princip je jednostavan, svaka trgovina u Cosmeticsu, uz „provlačenje“ Beauty Friend kartice, pretvara potrošeni novac u tačke, po principu 1euro = 1 tačka. Sakupljanjem tačaka se otvara niz mogućnosti za ostvarivanje popusta.

Korisnici sami biraju koliko će tačaka potrošiti, tj. zamijeniti za popust od 10%, 15%, pa sve do 40%. Sve informacije nalaze se u Beauty Friend katalogu koji izlazi dvomjesečno, a u njemu je detaljno objašnjeno sve što se tiče korišćenja ove kartice.

foto: Cosmetics

Popusti kod partnera sa Beauty Friend karticom

Da bi se realizovao popust pri kupovini kod partnera, dovoljno je samo pokazati karticu na kasi, i to prije početka naplate. Beauty Friend partneri ili “krug prijatelja”, uz Cosmetics su *Crnogorsko narodno pozorište, Medical centar, turistička agencija Gallileo, Piazza Italia, Dogo, Grand salon namještaja, Samsonite, La Galleria salon namještaja, Coincasa, Alfa ton Lekić, frizerski salon Look by Violeta, Luce Italia, Enterijer dizajn Studio, Garinello, Geox, HD Laković, Bla-bla, Haus majstor, OVS, K-sport, Kids Land, Vitapur i Dream House hotel.

Kako do Beauty Friend kartice?

Korisnik Beauty Friend kartice može postati svako ko popunjavanjem pristupnice u Cosmetics-u ili online podnese zahtjev. Beauty Friend kartica korisnika uvodi u krug prijatelja kojim kupovina postaje dodatna ušteda! Da bi korisniku kartica uvijek bila pri ruci, ili da bi porodica sakupljala tačke na jednoj kartici, Beauty Friend kartica ima i svoju privezak varijantu koja se takodje dobija jednostavnim prijavljivanjem u Cosmetics-u, uz osnovnu karticu.

Ovdje možete popuniti formular za idavanje Beauty Friend kartice.