Bečić: Beranci i Beranke uvijek znali da cijene antifašističke vrijednosti

On je dodao da čuvajući mir i slobodu kao najveće i temeljne vrijednosti, vrijedni domaćini Berana, od Rudeša do Vinicke, od Beransela do Pešaca i Donje Ržanice, koristeći se prirodnim resursima u kojim Berane nikada nije oskudijevalo, radili su svoje poslove, obezbjeđivali sredstva za život svojim porodicama

4516 pregleda 32 reakcija 32 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Predsjednik Demokratske Crne Gore čestitao je u ime te partije uvijek ci u svoje ime, građankama i građanima Berana 21. jul, Dan opštine Berane.

"Datum koji proslavljate kao dan svoje opštine pokazuje da ste, Beranke i Beranci, uvijek znali da cijenite antifašističke vrijednosti, te da je sasvim izlišno da vam iko pokušava o tome dijeliti lekcije", kaže se u čestitci.

On je dodao da čuvajući mir i slobodu kao najveće i temeljne vrijednosti, vrijedni domaćini Berana, od Rudeša do Vinicke, od Beransela do Pešaca i Donje Ržanice, koristeći se prirodnim resursima u kojim Berane nikada nije oskudijevalo, radili su svoje poslove, obezbjeđivali sredstva za život svojim porodicama.

"Razvijajući svoja domaćinstva, razvijali su i samu opštinu Berane, ali i cijelu Crnu Goru", poručio je Bečić.

"Takva vremena se mogu i moraju vratiti. Uz adekvatnu pažnju i staranje države za sjever Crne Gore, steći će se uslovi da se svi oni koje su prethodne godine otrgle sa obala Lima počnu njima vraćati i tu zasnivati svoju i budućnost svojih porodica. Uz želju za sveobuhvatnim napretkom Berana povodom 21. jula, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Berane", zaključio je u čestitci

Bonus video: