Joković: Berane zasluženo nose titulu centra crnogorskog sjevera

"Ponovo je zlo nad nama, samo drugog imena. Zovu ga korona i borimo se kao i cijeli svijet sa ovom nenadanom pošasti. U beranskoj bolnici se liječe brojni građani i želimo im što brži oporavak a beranskim ljekarima što manje posla", poručio je Joković

2986 pregleda 10 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u ime SNP i u svoje lično ime 21. jul Dan opštine Berane, svim njenim građankama i građanima.

“ Već nekoliko godina unazad, grad pod Jasikovcem zasluženo nosi titulu centra crnogorskog sjevera jer sposobna lokalna samouprava zna i umije da vodi grad, brinući jednako o svakom svom građaninu", poručio je on.

On je dodao da to što je grad Berane nekada nosio ime narodnog heroja, dokaz je da je ovaj kraj posebno nastrojen antifašistički i što se nikad nije i neće odreći antifašizma.

"Ponovo je zlo nad nama, samo drugog imena. Zovu ga korona i borimo se kao i cijeli svijet sa ovom nenadanom pošasti. U beranskoj bolnici se liječe brojni građani i želimo im što brži oporavak a beranskim ljekarima što manje posla", poručio je Joković.

On je kazao da su građani Berana pokazali da su opredijeljeni da doprinose razvoju svoga grada uz zajedničke napore.

"Neka tako bude i ubuduće jer je bolja budućnost Berana i cijele Crne Gore zajednički cilj svih nas”, stoji u čestitci predsjednika SNP Vladimira Jokovića.

Bonus video: