Turistički agenti iz Bjelorusije i Ukrajine se upoznali sa turističkom ponudom Budve

Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal

3100 pregleda 0 komentar(a)
Sa obilaska, Foto: Turistička organizacija Budve
Sa obilaska, Foto: Turistička organizacija Budve

Kvalitetni sadržaji u visokokategorisanim hotelima na obali, ali i moderno opremljeni apartmani u privatnom smještaju u potpunosti se uklapaju u želje i očekivanja gostiju iz Bjelorusije, zaključili su predstavnici studijske grupe iz ove istočnoevropske države tokom svog boravka u Budvi.

Posredstvom turističke agencije “Gulliver Montenegro” šesnaest predstavnika turoperatora TUI RU & CIS i turističkih agencija boravili su na našoj rivijeri sredinom jula, navodi se u saopštenju Turističke organizacije Budve.

"Pored upoznavanja sa turističkom ponudom Budve gosti iz Bjelorusije su imali priliku i da obiđu najljepše krajeve Crne Gore i sa svojim domaćinima podijele divne utiske o prirodnim ljepotama".

Turistička organizacija opštine Budva je agentima bila domaćin u Petrovcu, a pored razgovora o utiscima sa njihovog boravka, poklonjen im je i promotivni materijal koji će ih detaljnije upoznati sa svim sadržajima koje ovaj grad nudi kao turistička destinacija.

"TA “Gulliver Montenegro” je organizovala i dolazak predstavnika turoperatora TUI UA i turističkih agencija iz Kijeva, a naši hotelijeri i vlasnici privatnog smještaja su se potrudili da ih domaćinski dočekaju i profesionalno upoznaju sa svojim kapacitetima", ističu iz Turističke organizacije.

Kako dodaju, tržišta Bjelorusije i Ukrajine su veoma značajna za Budvu i Crnu Goru, a sve znanje i iskustvo u turističkom sektoru treba, tokom ove godine, koristiti za jačanje dosadašnje saradnje i stvaranje novih konekcija.

"Od posebne je važnosti saradnja sa turističkim agencijama iz našeg grada koji ozbiljno rade na kreiranju još boljeg imidža destinacije – ističu iz LTO Budva", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: