avio kompanije "Fly Dubai"

NTO: Prvi let iz Dubaija za Tivat u ovoj sezoni očekuje se danas

Oni su dodali da održavanje linije za Tivat i u vanrednim uslovima prouzrokovanim pandemijom virusa Covid-19 je pokazatelj interesovanja turista iz ovog regiona za Crnu Goru kao destinaciju

5112 pregleda 395 reakcija 11 komentar(a)
Avion kompanije "Fly Dubai" (Ilustracija), Foto: Shutterstock.com
Avion kompanije "Fly Dubai" (Ilustracija), Foto: Shutterstock.com

Prvim letom avio kompanije "Fly Dubai" u ovoj sezoni, uz podršku Ambasade Crne Gore u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, očekuje se dolazak putnika iz Dubaija u Tivat, danas u 16,40 sati, saopštila je PR služba Nacionalne turističke organizacije (NTO) Crne Gore.

Oni su dodali da održavanje linije za Tivat i u vanrednim uslovima prouzrokovanim pandemijom virusa Covid-19 je pokazatelj interesovanja turista iz ovog regiona za Crnu Goru kao destinaciju.

"Od izuzetne je važnosti za povezivanje sa regionom Bliskog istoka imajući u vidu rastuće turističke i investicione potencijale ovog regiona, sa kojeg se ostvaruje preko 36 miliona turističkih putovanja godišnje. “Fly Dubai” je jedna od najbrže rastućih avio kompanija regiona Bliskog Istoka koja je počela sa radom 2009. godine, uz podršku Vlade Dubaija. Kada su u pitanju letovi iz Dubaija, ova avio kompanija je na drugom mjestu po broju prevezenih putnika", navodi se u saopštenju NTO.

Direktna avio-linija na relaciji Dubai-Tivat-Dubai, posredstvom avio-kompanije „Fly Dubai“ uspostavljena je 2017. godine i ima sezonski karakter.

Preporučujemo za Vas