Mi vam ne možemo obezbijediti bolji život, ali čistiji i zdraviji vazduh u zatvorenim prostorijama, svakako!

Uz Carico imaćete čistiji vazduh u zatvorenim prostorijama, bez virusa i bakterija, uz jonizaciju i ozonaciju, koji će proizvesti negativne jone, odlične za bolje raspoloženje, i novi kiseonik, bez provjetravanja prostorija! Carico je "karika" koja vam nedostaje u vasem stambenom i radnom prostoru

28114 pregleda 43 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Carico
Foto: Carico

Preko 50 godina, američka kompanija CARICO sa Floride, proizvodi najbolje sisteme za prečišćavanje vazduha a odnedavno i paročistače, čime u potpunosti „istretira – dezinfikuje“ vaše životne i radne prostorije !

Poslovni moto kompanije je „Proizvodi za zdrav život“.

foto: Carico

Iznenadna pojava pandemije Covid–19, znatno je promijenila način i filozofiju življenja, kako u državama, tako i u domaćinstvima. Korona je na putu da znatno obezvrijedi makro i mikro ekonomije, te posebno psihičko i fizičko zdravlje građana širom planete, dovodeći nas na kraju, do samog biološkog opstanka čovječanstva.

Prečišćivač za vazduh model „Nutri Tech“, koji je duže vrijeme na tržištu, dobio je i najnoviji Cerifikat 27.01.2020. kao aparat koji pored ostalog uspješno smanjuje ruzik od sirenja korona čestica u zatvorenim prostorijama.

EPA (svjetska agencija za zaštitu životne sredine) konstatovala je da zagađenost vazduha u prostorijama je jedna od najvećih prijetnji za javno zdravlje. Vazduh koji udišemo može biti 25-100 puta zagađeniji od vazduha spolja.

Naime, aparat ima mogućnost da u roku od pola sata „prečisti-dezinfikuje“ prostoriju do 75m2, i za to vrijeme uspjeđno „istretira“ sve viruse, bakterije, neprijatne „mirise“ iz kuhinje i toaleta, do „apsorbovanja“ duvanskog dima, proizvodeći nakon toga i „nov“ kiseonik, bez prethodnog provjetravanja prostorija.

Mnogi korisnici aparata širom svijeta i u CG, izražavaju zadovoljstvo zbog korišćenja istog, jer je lak za rukovanje i manipulaciju, na točkićima je, i pogodan je da se lako prebaci iz prostorije u prostoriju i tako „očišćen – dezinfikovan“ prostor, postaje prijatan i bezbijedan po zdravlje ljudi.

Takođe, „NUTRI TECH“ ima svoju „preventivnu“ funkciju i mnogi korisnici nisu dobili “nikad“ nijedan virus, čak ni prehladu, a to pratimo godinama.

foto: Carico

Jedini je aparat za prečišćavanje vazduha na svijetu koji koristi 10 faza i 5 tehnologija, i koji snažno utiču na sve tri grupe zagađivača:

  • Čestice - (polen, prašina, dlake kućnih ljubimaca...)
  • V.O.C. – čestice organskog porijekla (gasovi, hemikalije, mirisi...)
  • Biološki aerosoli (virusi, bakterije, buđi, gljivice...)

Preko jonizacije i „negativnih“ jona utiče na poboljšanje stanja, posebno kod depresivnih ljudi, na koje snažno i negativno utiče zatvoreni prostor i loše klimatske promjene.

Konačno, kroz proces kontrolisane i programirane ozonacije, dolazi se do najbolje faze „dezinfekcije „ vazduha, kada se vazduh nakon prestanka iste „nahrani“ sa novim kiseonikom!

Pogledajte video kako aparat radi, te ostale priloge, što će vas dodatno stimulisati da potražite informacije i savjete, za ovaj vrhunski proizvod !

Kažu da je PREVENTIVA NAJBOLJA zaštita, a neka vaše „maske“ u zatvorenim prostorijama „zamijeni“ CARICO!

Sa najnovijim proizvodom „ULTRA TECH CLEAN MACHINE“ (paročistač), koji se parom od 170◦ C, bez hemikalija, uspješno čisti sve površine koje možete rukom dotaći (radne stolove, kompjutere, stolice, fotelje, kvake, toalete,...) u kombinaciji sa prečišćivačem vazduha NUTRI TECH-om , gotovo u potpunosti možete riješiti probleme oko zagađenja radnih i poslovnih prostorija preko disanja i dodira!

foto: Carico

Ostajemo otvoreni za sve informacije i sugestije.Vaš „CARICO“ CRNA GORA!

Za više informacija možete nas kontaktirati na: 068/625-404