Stojanoviću od ambasade SAD plaketa u znak zahvalnosti

Plaketa je uručena lično Stojanoviću zbog, kako je navedeno, njegovog vođstva koje je dovelo do produbljivanja partnerstva i jačanja veza između dvije države, i osjećaja sigurnosti koje građani SAD-a imaju u Crnoj Gori zahvaljujući njegovim naporima i trudu policije
134 pregleda 3 komentar(a)
Margaret Uehara, Slavko Stojanović, Kit Ister, Foto: Uprava policije
Margaret Uehara, Slavko Stojanović, Kit Ister, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 30.01.2018. 14:42h

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Margaret En Uehara uručila je danas direktoru Uprave policije Slavku Stojanoviću plaketu u znak priznanja za dosadašnju uspješnu saradnju.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Uehara plaketu Stojanoviću uručila zajedno sa atašeom za bezbjednost Ambasade SAD-a u Crnoj Gori Kitom Isterom.

Stojanović se, kako se navodi, zahvalio Uehari na lijepom gestu i naglasio da je njemu i Upravi policije značajno što Ambasada SAD-a ovom plaketom još jednom potvrđuje kvalitet kontinuirane saradnje koja se odvija na obostrao zadovoljstvo.

"Ambasada SAD-a i Uprava policije u kontinuitetu sarađuju na jačanju kapaciteta crnogorske policije u borbi protiv kriminala, i razmjeni iskustava i stručnom usavršavanju policijskih službenika iz Crne Gore uz svesrdnu pomoć kolega i stručnjaka iz bezbjednosnih službi SAD-a“, kaže se u saopštenju.

Stojanović i Uehara su, dodaje se, kazali da su uvjereni da će crnogorska policija i Ambasada SAD-a nastaviti i jačati saradnju u obostranom interesu.

"Plaketa je Stojanoviću uručena kao priznanje za kontinuiranu podršku bezbjednosti američke ambasade u Crnoj Gori i Kancelariji za primjenu zakona ove ambasade", isitče se u saopštenju.

Plaketa je uručena lično Stojanoviću zbog, kako je navedeno, njegovog vođstva koje je dovelo do produbljivanja partnerstva i jačanja veza između dvije države, i osjećaja sigurnosti koje građani SAD-a imaju u Crnoj Gori zahvaljujući njegovim naporima i trudu policije.

Bonus video: