KAKO UŠTEDJETI KUPOVINOM MASKE?

Višekratna, periva maska sa filterom po evropskim standradima!

Više informacija o Dr. Frei maskama možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me

20766 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Konačno možete napraviti uštedu na kupovinu maske za zaštitu od COVID-19. Naime, firma ALTMED je za građane Crne Gore konačno omogućila kupovinu Dr. Frei maske koja za razliku od ostalih maski može da se koristi više puta. Ova periva maska, se proizvodi u Evropskoj uniji i ima filter koji omogućava da ne dolazi do kondezacije i neprijatnosti nošenja maske. Takođe, za razliku od ostalih maski, Dr. Frei protection mask je moguće prati i u veš mašini.

Dr Frei. Protection Mask, namijenjena je zaštiti od inhalacije čestica reda veličine 0.007 mikrometara, proizvedena u EU po standardima i propisima koji su na snazi u Evopskoj Uniji. Osnovna namjena je da sprječi inhalaciju čestica prašine i kapljica aerosola i sprječava njihovu penetraciju u respiratorni trakt. Sam materijal je vrlo prijatan i dizajn maske omogućava potpuno prijanjanje na kožu lica i onemogućava prodor čestica. Primarno je namijenjena zaštiti od Covid-19 virusa čije su dimenzije 10 veće od minimalne dimenzije za koju je sam materijal testiran i dokazano štiti od 0.007µm.

Sama maska je napravljena od trostrukog sloja materijala koji se može prati i dezinfikovati nakon osmosatne upotrebe što omogućava da se maska do 10 puta jednostavno opere i da i dalje zadrži svoje karakteristike. Maska se jednostavno pere u veš mašini ili se može sterilisati sredstvom na bazi 70% alkohola i ostavi se da se osuši. Ventil na bočnoj strani sprjećava da se vodena para nakupi ispod maske što je naročito pogodno za osobe koje koriste naočare jer vodena para koja se oslobađa prilikom izdisanja otežava upotrebu naočara. Zaštitna maska za lice sa podesivom lastikom i regulatorom za nos omogućava optimalno prilagođavanje konturama lica i glave. Materijal od kog je napravljena u potpunosti je bezbjedan i ne sadrži hemikalije koje dužim inhaliranjem vazduha kroz masku mogu imati negativnih efekata na zdravlje.

Još jedan od načina dodatne zaštite jeste mogućnost da se maska preprska preparatima na bazi srebra i zeolita koji stvaraju fizičku barijeru i inaktiviraju korona virus i na taj način obezbjeđuju maksimalnu zaštitu, što čini masku najefikasnijom zaštitom ukoliko se pravilno koristi i poštuju mjere fizičke distance.

Više informacija o Dr. Frei maskama možete dobiti od predstavnika kompanije Altmed, pozivom na broj: 068052888 ili slanjem mail-a na adresu: info@altmed.me.