Stanovi u Hill Homes-u nikad dostupniji

Više informacija o projektu možete dobiti na web adresi www.ljubovichillhomes.me, email info@normalco.me ili kontakt tel. 067 242 986.

40252 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

Kompanija Normal Company D.O.O. je u saradnji sa Komercijalnom bankom A.D. pokrenula projekat obezbjeđenja kreditnih sredstava za kupovinu stanova u kompleksu LJUBOVIĆ HILL HOMES, na jednoj od najatraktivnijih lokacija u gradu. U saopštenju izdatom ovim povodom navodi se da će se krediti odobravati u skladu sa kreditnom politikom banke, uz kamatnu stopu počev od 3,99% na godišnjem nivou, proviziju za obradu počev od 0% , i sa maksimalnim rokom otplate do 25 godina. Dalje se navodi da je ovom saradnjom definisan niz povoljnosti za potencijalne kupce koji će kredit moći da realizuju i bez obaveznog učešća, ukoliko ispunjavaju kreditne kriterijume banke. Krediti neće biti opterećeni skrivenim troškovima kreditiranja, a kupovina će se realizovati direktno od investitora A.D. UTIP CRNA GORA, što znači da potencijalni kupci neće biti obveznici plaćanja poreza na promet nepokretnosti.

foto: Privatan arhiva

Kreditiranje će se vršiti na način što će potencijalni klijenti imati mogućnost da izaberu jednu od stambenih jedinica u komunikaciji sa prodajnim odjeljenjem kompanije Normal Company D.O.O, da bi nakon toga podnijeli aplikaciju za kreditna sredstva kod Komercijalne banke AD. Krediti će se obrađivati po ubrzanoj proceduri – navodi se u saopštenju.

foto: Privatna arhiva

Više informacija o projektu možete dobiti na web adresi www.ljubovichillhomes.me, email info@normalco.me ili kontakt tel. 067 242 986.

Normal company

Komercijalna Banka AD Podgorica