Vukićević organizovao prijem za Jelenu Vujičić: Rezultati u drugom planu, jer ti prava karijera tek predstoji

Sekretarka opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti Slađana Knežević je predajući Jeleni nezvaničnu sportsku zastavu Žabljaka emotivno rekla Jeleni da nađe načina da se i ta zastava u pogodnom trenutku vidi na olimpijadi
171 pregleda 2 komentar(a)
Veselin Vukićević, Jelena Vujičić, Foto: Obrad Pješivac
Veselin Vukićević, Jelena Vujičić, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 29.01.2018. 13:12h

Predsjednik Opštine Veselin Vukićević danas je organizovao prijem za skijašicu Jelenu Vujičić, prvog sportistu od postojanja Žabljaka koji će učestvovati na olimpijskim igrama.

Obradovan činjenicom da je sa samo 17 godina stekla pravo učešća na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom gradu Pjongčangu, Vukićević je kazao da je i on i sugrađani ponosni na nju i sve njene dosadašnje uspjehe u sportskoj karijeri.

"Želim ti da budeš zdrava i nastoj da napraviš što bolje rezultate. Oni su ovog puta u drugom planu jer ti prava karijera tek predstoji. Svim dosadašnjim rezultatima i višegodišnjim trudom stekla si privilegiju da vidiš i doživiš nešto što je većini ljudi neispunjena želja. Neka ti ovo bude za put i brašnjenik", kazao je u šali gradonačelnik Vukićević mladoj skijašici prilikom uručenja koverte sa novcem.

Sekretarka opštinskog Sekretarijata za društvene djelatnosti Slađana Knežević je predajući Jeleni nezvaničnu sportsku zastavu Žabljaka emotivno rekla Jeleni da nađe načina da se i ta zastava u pogodnom trenutku vidi na olimpijadi.

Jelena i njen otac Jugoslav koji joj je, učeći je vještinama ovog sporta, ulio ljubav prema skijanju, zahvalili su se na ovoj i svim podrškama lokalne uprave koje je Jelena imala u svojoj karijeri.

U razgovoru na prijemu kod gradonačelnika saznali smo da će na olimpijadi učestvovati i dva momka čiji su korijeni iz Žabljaka. Marko Vukićević i Marko Stevović nastupaće za selekciju Srbije.

Bonus video: