Demos Berane: Osuđujemo orgijanje specijalnih službi

"Očigledno je strah od izbora i konstituisanja pravne države svih onih koji bijednim, udbaskim metodama podmeću i zastrašuju narod. Isti narod zna dobro, bilo ili ne bilo dokaza, koje su političke snage sklone ovakvim kukavičkim akcijama"

3806 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Demos
Foto: Demos

Demos Berane osudio je ispisivanje neprimjerenih grafita na kuće građana muslimanske vjeroispovjesti.

"Opštinski odbor Demos Berane izražava zgražavanje dokle su u nemoralu stigle određene službe. Očigledno je strah od izbora i konstituisanja pravne države svih onih koji bijednim, udbaskim metodama podmeću i zastrašuju narod. Isti narod zna dobro, bilo ili ne bilo dokaza, koje su političke snage sklone ovakvim kukavičkim akcijama. To su isti oni politički subjekti koji sistematski dijele i svađaju građane i narode u Crnoj Gori s ciljem trajne vladavine i pljačke nacionalnih resursa".

Iz OO Demosa u Beranama apelovali su na građane da ne nasjedaju "na ovako sramne provokacije".

"Između ostalog i slobodnim glasanjem za demokratske snage promjena u Crnoj Gori, zemlji umornoj od podijela, pljačke i svih drugih manipulacija. Samo uzajamno povjerenje svih naroda i nacionalnosti u Beranama i Crnoj Gori može da dovede do promjene vlasti u Crnoj Gori", navodi se u saopštenju koje potpisuje predjednik OO Demos Berane Vladimir Asanović.

Bonus video: