„NOVA BONUS MATEMATIKA“ samo na volcanobet.me

Dobitni fond 20.000 eura, plus ekstra finalni dobici

Prvih 40 igrača koji pojedinačno budu imali u toku dana zbirno najviše pogođenih događaja (parova) na tiketima koji su uplaćeni u toku dana za koji se dodjeljuju nagrade su dobitnici bonusa u iznosu od 50 eura

13966 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volcanobet
Foto: Volcanobet

Ne propustite priliku da primijenite uspješnu bet sport taktiku za “ NOVU BONUS MATEMATIKU ” u periodu od 12. do 23.avgusta 2020.godine.

Dobitni fond je 20.000 eura. To nije sve, čekaju vas ekstra finalni dobici: Iphone 11Pro Max, Samsung S20+ , Huawei P40.

Sve što treba da uradite jeste da uplatite sportski tiket (prematch, live ili mix) sa uplatom od 5 eura ili više. Posmatraju se samo dobitni parovi na tiketu koji imaju pojedinačnu dobitnu kvotu preko 1.50 i događaji koji su počeli istog dana kada je tiket i uplaćen. Prvih 40 igrača koji pojedinačno budu imali u toku dana zbirno najviše pogođenih događaja (parova) na tiketima koji su uplaćeni u toku dana za koji se dodjeljuju nagrade su dobitnici bonusa u iznosu od 50 eura.

Tri igrača koji budu imali ukupno najviše pogođenih događaja u toku trajanja promocije, a da su pri tom ispunili propozicije i mehanizam, osvajaju naše ekstra finalne dobitke

foto: Volcanobet

Dovoljno razloga da samo na našoj online platformi volcanobet.me primijenite uspješnu bet sport taktiku za „NOVU BONUS MATEMATIKU“.

Računajte na nas!

Više detalja o promociji možete naći na linku: volcanoplus.me/promo/bonus-matematika

Za sva dodatna pitanja pozovite naš korisnički servis na broj 19998 ili pišite na mail adresu podrska@volcanobet.me.