Đukanović posjetio Opštinu Cetinje

Đukanović je, tokom obilaska Univerzitetskog kompleksa, rekao da je zadovoljan završetkom nove zgrade Fakulteta likovnih umjetnosti i kazao da očekuje što skoriju finalizaciju zgrade Dramskih umjetnosti i Muzičke akademije

4398 pregleda 19 komentar(a)
Đukanović na Cetinju, Foto: Predsjednik.me
Đukanović na Cetinju, Foto: Predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović boravio je danas u posjeti Opštini Cetinje gdje je obišao radove u sklopu bolnice "Danilo I" i Univerzitetski kompleks, odnosno novu zgradu Fakulteta likovnih umjetnosti.

Đukanović je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjednika, u razgovoru sa direktoricom bolnice Sonjom Radojičić, kazao da poštuje očuvanje bogate tradicije kojom se Crna Gora ponosi.

On je čestitao na rezultatima, posebno u kriznom periodu izazvanom pandemijom kovid-19 virusa.

"Na takav način pokazujemo i snagu cjelokupnog crnogorskog zdravstvenog sistema“, naveo je Đukanović i dodao da upravo bolnica "Danilo I" koja je i jedna od najstarijih zdravstvenih institucija, može služiti na ponos Crne Gore.

Radojičić je kazala da je uvjerena da će u drugom talasu koji je, kako je navela, jači od prvog, kontrolisati situaciju i potvrditi da zdravstveni sistem u potpunosti funkcioniše.

Đukanović je, tokom obilaska Univerzitetskog kompleksa, rekao da je zadovoljan završetkom nove zgrade Fakulteta likovnih umjetnosti i kazao da očekuje što skoriju finalizaciju zgrade Dramskih umjetnosti i Muzičke akademije.

On je podsjetio na vrijednost državnih projekata do 2023. godine u iznosu od 72 miliona eura i kazao da ga posebno raduje nastavak infrastrukturnih projekata, kupovina Oboda, kao i rekonstrukcija fudbalskog stadiona Sveti Petar Cetinjski.

Bonus video: