Vuksanović odgovorila na kritike spasioca: Optužbi će biti sve više, brzo će izbori

Nadležni će sprovesti istragu i blagovremeno sankcionisati ako neko "izvlači" gorivo iz službenih vozila, tvrdi gradonačelnica
147 pregleda 20 komentar(a)
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Željka Vuksanović, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 27.01.2018. 19:29h

Kritike pripadnika Službe zaštite Zorana Bulatovića na račun lokalne uprave, politički su motivisane, ocijenila je gradonačelnica Kolašina Željka Vuksanović.

Bulatović je ranije upozorio da životi i imovina ljudi mogu da budu ugroženi zbog neopremljenosti službe, za šta je okrivio lokalnu upravu. Pozvao je državu da se pozabavi tim problemom...

Vuksanovićeva navodi da su motorne sanke, za koje je Bulatović kazao da su bile neispravne kada je trebalo intervenisati na Bjelasici 22. januara, mogle biti neispravne jedino ako ih je on “takve vratio nakon učešća na Sinjajevinskom maratonu“.

“Nedostatak goriva se jedino može dogoditi ukoliko neko iz Službe zaštite izvlači gorivo iz službenih vozila, o čemu će nadležni organi sprovesti istragu i blagovrmeno sankcionisati počinioce takvog djela. Na osnovu svega navedenog, očigledno je da se radi o politički motivisanim optužbama lica koja rade u interesu pojedinica sa političkih i društvenh margina”.

Vuksanovićeva kaže da će „sličnih optužbi, u susret izborima, biti sve više, a cilj im je da nanesu štetu lokalnoj samoupravi“.

“Izjava zaposlenog Bulatovića da Služba zaštite ne može da pruži zaštitu građanima zato što nema goriva u vozilima može da uzbuni javnost“.

Bonus video: