"teško uticati na kulturu građana"

Kršenje mjera NKT-a u nikšićkom Domu zdravlja

"Imamo pult na kome se propusta po deset pacijenata za nalaze. Ispred laboratorije su označena mjesta za stajanje u redu sa propisanom distancom. Čak i medicinske sestre opominju pacijente da moraju imati zaštitne maske i držati fizičku distancu. Nažalost, ponekad je teško i pored svih napora uticati na kulturu građana", kazala je Adžić

6181 pregleda 81 reakcija 5 komentar(a)
Dom zdravlja Nikšić
Dom zdravlja Nikšić
 

Čitalac Vijesti je poslao fotografije i snimak pacijenata koji u holu ispred laboratorije u nikšićkom Domu zdravlja gdje se vade nalazi čekaju ne poštujući fizičku distancu.

Kako je Vijestima kazala direktorica Doma zdravlja, Ljiljana Adžić, sve procedure su maksimalno ispoštovane, ali nažalost, teško je uticati na kulturu građana.

"Imamo pult na kome se propusta po deset pacijenata za nalaze. Ispred laboratorije su označena mjesta za stajanje u redu sa propisanom distancom. Čak i medicinske sestre opominju pacijente da moraju imati zaštitne maske i držati fizičku distancu. Nažalost, ponekad je teško i pored svih napora uticati na kulturu građana", kazala je Adžić.

Preporučujemo za Vas