Humanitarni plivački maraton za Andriju, Vanju i Dom starih “Sveti vid”

“Pozivamo sve da skladu sa novčanim mogućnostima pruže novčanu podršku preko navedenih bankarskih računa, i time budu dio još jedne uspješne humanitarne akcije", kazao je Vučković

1317 pregleda 21 reakcija 0 komentar(a)
Luka Vučković
Luka Vučković

Humanitarni plivački maraton biće organizovan u nedjelju sa ciljem da se prikupi novac za liječenje dječaka Andrije Bakića i Vanju Jovanovića iz Budve, kao i adaptaciju Doma starih "Sveti vid" u Petrovcu.

Ovo je četvrti po redu humanitarni maraton, koji kako je kazao jedan od organizatora i učesnik svih prethodnih godina, Starograđanin Luka Vučković će okupiti najviše učesnika.

On je kazao da maraton počinje u nedjelju u podne na plaži Kamenovo, i učesnici od 5 do 65 godina plivaće oko ostrva Sveti Nikola i završavaju na gradskoj plaži na Svetom Stefanu.

Svi učesnici će proći ljekarski pregled. Učesnike će pratiti ljekari KBC Podgorica, trener je Luka Zenović, a farmaceut Ivana Koprivica.

“Pozivamo sve da skladu sa novčanim mogućnostima pruže novčanu podršku preko navedenih bankarskih računa, i time budu dio još jedne uspješne humanitarne akcije. Svi želimo svijet u kome caruju solidarnost, sreća, ljubav, zdravlje ... Doprinesimo tome našom skromnom podrškom; budimo humani! “, kazao je Vučković.

Maraton je prijavlje CB Budva.

Učesnici maratona su Danica Zenović, Gorana Vujović, Amelija Antonioli, Laura Vučković, Nikola Božović, Filip Božović, Dejan Pribilović, Luka Vučković, Petar Antonioli, Miloš Simović, Mitar Marković, Mišo Vukoje, Branko Žerajić, Slobodan Jovović, Ivica Kaludjerović, Petar Milić, Stevan Djurašević, Dušan Milašević, Goran Nedović, Alen Vukčević, Saša Radenović i Djordje Zenović.

Za donacije za Vanju Jovanovića račun je u Erste banci 540-32019144-67

Za donacije za Dom starih račun je u Hipotekarnoj banci 520-14941-66

Za donacije za Andriju Bakića račun je u Erste banci 540-32146947-02

Bonus video: