Policija: Organizovani dolasci zabranjeni da bi se spriječilo širenje virusa

Iz policije dodaju da se preduzimaju "sve propisane mjere i radnje iz nadležnosti Uprave policije", a u toku je, kako su kazali, dokumentovanje "svih počinilaca krivičnih djela i prekršaja"

56298 pregleda 462 reakcija 122 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Policija je saopštila da su organizovani dolasci građana iz više gradova u Podgoricu spriječeni u cilju sprječavanja širenja koronavirusa u skladu sa mjerama i naredbama Ministarstva zdravlja.

"Službenici Uprave policije su spriječili organizovane dolaske građana iz više crnogorskih gradova u Podgoricu. Polasci su bili organizovani kako bi se građani okupili u Podgorici, a policija je ovo onemogućila u cilju sprečavanja širenja koronavirusa u skladu sa mjerama i naredbama Ministarstva zdravlja", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaju da se preduzimaju "sve propisane mjere i radnje iz nadležnosti Uprave policije", a u toku je, kako su kazali, dokumentovanje "svih počinilaca krivičnih djela i prekršaja."

"Na putnom pravcu Kolašin – Podgorica, tačnije u mjestu Bioče, aktivisti koalicije „Za Budućnost Crne Gore" su se zatekli sa grupom građana kojoj je onemogućen ulazak u Podgoricu. Aktivistima ove kolacije je saopšteno da mogu da nastave sa kretanjem, ali su oni odbili i odlučili su da se solidarišu sa građanima koji su se nalazili na toj lokaciji", zaključeno je iz UP.

Bonus video: