Učenici profesorice Milošević pokušali da predaju pismo Šehoviću: Nismo uspjeli, nikog nije bilo na radnim mjestima

"Na dva javna obraćanja i okupljanja učenika, studenata i prosvjetnih radnika niste imali nikakvu reakciju, u skladu s tim, stičemo utisak da Vi ne želite da se bavite ovim problemom. Sa pozicije ministra prosvjete u Vladi Crne Gore, u obavezi ste da nam se obratite pa vjerujemo da nas nećete i dalje ignorisati", navodi se u pismu

7897 pregleda 46 reakcija 6 komentar(a)
Danas ispred MInistarstva prosvjete
Danas ispred MInistarstva prosvjete

Grupa bivših i sadašnjih učenika profesorice filozofije Jasminke Milošević, danas nije uspjela da preda pismo o situaciji u kojoj se profesorica Milošević nalazi Ministarstvu prosvjete i ministru Damiru Šehoviću, jer kako su kazali nikog nije bilo na svojim radnim mjestima.

Oni su kazali da na prethodna dva pisma nijesu udostojeni odgovora.

"Uvažavamo situaciju u Crnoj Gori i znamo da je težak period, svi ga osjećamo i živimo, pandemja, izbori, ekonomska kriza i mnogo toga još", kazali su oni.

Oni su zamolili Šehovića da im odgovori na prethodno poslata pisma koja se tiču Jasminke Milošević, naglasivši da je ona na na najbolji način uticala na njihovo sazrijevanje i obrazovanje u podgoričkoj gimnaziji.

"Na dva javna obraćanja i okupljanja učenika, studenata i prosvjetnih radnika niste imali nikakvu reakciju, u skladu s tim, stičemo utisak da Vi ne želite da se bavite ovim problemom. Sa pozicije ministra prosvjete u Vladi Crne Gore, u obavezi ste da nam se obratite pa vjerujemo da nas nećete i dalje ignorisati", navodi se u pismu.

Oni su zaključili da se Šehović izjasni, te ukoliko on nije prava adresa da im makar pomogne u vidu davanja informacije kome da se obrate.

Bonus video: