"OMLADINI OMOGUĆITI DA ISKAŽE POTREBE"

Janović sa Agovićem otvorio omladinski centar: CG je brinula i nastaviće da brine o svima na jednak način

"Otvaranjem omladinskog servisa i sportskih terena, Ministarstvo je stvorilo nove sadržaje za mlade u Petnjici i pokazalo da uvijek ispunjava obećano i planirano", rekao je Janović

2340 pregleda 2 komentar(a)
Janović i Agović, Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Janović i Agović, Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih Nikola Janović danas je Petnjica sa predsjednikom Opštine, Samirom Agovićem otvorio omladinski servis, saopšteno je iz Ministarstva sporta i mladih.

U saopštenju se dodaje da je za sportsku i omladinsku infrastrukturu u ovoj opštini Ministarstvo u prethodnim godinama izdvojilo oko 60.000 eura.

"Cilj Ministarstva sporta i mladih je da omladini, u svim krajevima naše države, omogući da svoje potrebe iskaže i ispuni na najbolji način. Nebitno je da li govorimo o velikim ili malim opštinama, Crna Gora je uvijek brinula i nastaviće da brine o svima na jednak način. Vjerujemo da to omladina, kao najsnažniji nosilac društvenog razvoja i prepoznaje", istakao je Janović.

U saopštenju se dodaje da je izgradnja sportskih terena u mjestu Godočelje, još jedan u nizu pokazatelja da Ministarstvo kontinuirano i predano radi na stvaranju boljih uslova za sportiste.

"Otvaranjem omladinskog servisa i sportskih terena, Ministarstvo je stvorilo nove sadržaje za mlade u Petnjici i pokazalo da uvijek ispunjava obećano i planirano", zaključio je Janović.