POSJETIO PLAV I MURINO, OTVORIO OMLADINSKI SERVIS

Janović: Mladi sjevera znaju da na nas uvijek mogu da se oslone

"Od samog osnivanja Ministarstva ravnomjeran razvoj sporta i omladinske politike u svim crnogorskim regijama je bio u vrhu naših prioriteta", rekao je Janović

1735 pregleda 6 komentar(a)
Janović (lijevo), Foto: Ministarstvo sporta i mladih
Janović (lijevo), Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih Nikola Janović je tokom radne posjete opštini Plav, sa predsjednikom opštine Mirsadom Barjaktarevićem, obišao stadion FK Polimlje i OŠ "Petar Dedović" u Murinu, nakon čega je otvorio omladinski servis u Plavu, saopšteno je iz Ministarstva sporta i mladih.

"Od samog osnivanja Ministarstva ravnomjeran razvoj sporta i omladinske politike u svim crnogorskim regijama je bio u vrhu naših prioriteta. Mladi sjevera znaju da na nas uvijek mogu da se oslone, što smo im i pokazali konkretnim aktivnostima koje godinama unazad sprovodimo. Radimo za mlade, sa mladima, vjerujući da je to jedini ispravan način. Podatak da smo do sada otvorili 11 omladinskih servisa, od kojih je čak pet u sjevernoj regiji, dostupnih za oko 11.000 mladih svjedoči o odgovornom pristupu Ministarstva da ono što obeća to i ispuni. Nećemo dozvoliti da mladi na sjeveru imaju manje od onoga što zaslužuju, a to su adekvatni sportski i omladinski sadržaji", kazao je Janović.