Tanjević: Obaveza svih je da sačuvamo mir

“Svi oni koji se ne ponašaju u duhu mira svjesno ili nesvjesno čine veliku štetu i umanjuju vrijednost naše pobjede ili, što je najgore, odrađuju posao za one koji su uništili Crnu Goru u svakom smislu”, rekao je Lekić

6872 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Goran Malidžan
Foto: Goran Malidžan

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije u Pljevjima najstrožije osuđuje napad na bilo kog pojedinca ograđujući se od takvih dešavanja.

“U toku jučerašnjeg dana dobili smo veliki broj čestitki od naših članova i simpatizera kao i od pojedinaca od do sada vladajuće parije DPS-a. Svima na čestitkama u ime Opštinskog odbora i u lično ime se najsrdačnije zahvaljujem. Nažalost, u euforiji su zabilježeni slučajevi fizičkog napada na pojedince i napad na imovinu. Socijalistička narodna parija i ja lično najstrožije osuđujemo svaki napad na bilo koga i ograđujemo se od takvih dešavanja”, navodi se u saopštenju predsjednik Opštinskog odbora SNP-a u Pljevljima Budimira Tanjevića.

Tanjević kaže da je obaveza svih nas da sačuvamo građanski mir i međuljudske odnose i da gradimo međusobno povjerenje na građanskim vrijednostima.

“Ljudski životi su najveća svetinja”, kazao je Tanjević.

On je posjetio da su na parlamentarnim izborima održanim prije dva dana većinu poslaničkih mandata u Skupštini Crne Gore osvojile opozicione partije. Ovu činjenicu potvrdila je i Državna izborna komisija.

“Doprinos pobjedi pripada i Socijalističkoj narodnoj partiji koja je nastupila na izbornoj listi “Za budućnost Crne Gore, rekao je Tanjević”.

Saopštenjem se juče oglasio i predsjednik Opštinskog odbora Nove u Pljevljima Milan Lekić.

“Svi oni koji se ne ponašaju u duhu mira svjesno ili nesvjesno čine veliku štetu i umanjuju vrijednost naše pobjede ili, što je najgore, odrađuju posao za one koji su uništili Crnu Goru u svakom smislu”, rekao je Lekić.

Bonus video: