Delegacija Vlade u utorak položila vijenac na spomenik stradalima na Bioču

Vijenac su u ime Vlade položili potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović, ministar odbrane Predrag Bošković, i ministar pomorstva i saobraćaja Osman Nurković, a u delegaciji su bili i predstavnici menadžmenta željezničkih preduzeća
2 komentar(a)
Polaganje vijenca na Bioču, Foto: Gov.me
Polaganje vijenca na Bioču, Foto: Gov.me
Ažurirano: 24.01.2018. 09:10h

Delegacija Vlade položila je juče vijenac na spomenik stradalima u nesreći prije 12 godina na Bioču. Time je odata počast žrtvama najteže željezničke nesreće u Crnoj Gori u kojoj je poginulo 47, a povrijeđeno više od 200 putnika.

Vijenac su u ime Vlade položili potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem Milutin Simović, ministar odbrane Predrag Bošković, i ministar pomorstva i saobraćaja Osman Nurković, a u delegaciji su bili i predstavnici menadžmenta željezničkih preduzeća.

Vijenac stradalima na spomen obilježju u parku u Bijelom Polju položen je prije dva dana.

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi iz Plava osmu godinu zaredom, kako su objavili, organizovalo je akciju dobrovoljnog davanja krvi povodom obeležavanja godišnjice železničke nesreće.

U akciji davanja krvi učestvuju udruženja iz Gusinja, Andrijevice i Berana, a akciji su se odazvali i davaoci krvi iz drugih opština sa sjevera Crne Gore.

Bonus video: