Datum otvaranja natkrivenog bazena nepoznat: Neće da saopšte kada će tehnički biti završen

Kada su počeli radovi, 12. decembra 2016. godine, najavljeno je da je rok završetka natkrivanja bazena 300 dana, odnosno oktobar prošle godine
66 pregleda 1 komentar(a)
Natkriveni bazen, Foto: Luka Zeković
Natkriveni bazen, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.01.2018. 18:26h

Iz Glavnog grada ne žele da saopšte kada će biti završen tehnički pregled izvedenih radova na natkrivanju vaterpolo bazena u sklopu Sportskog centra “Morača” i kada bi građani napokon mogli da počnu da ga koriste.

“Tehnički pregled izvedenih radova na natkrivanju vaterpolo bazena je u toku. Vaterpolo bazen će biti otvoren nakon završetka tehničkog pregleda i dobijanja pozitivnog mišljenja o izvedenim radovima, kada se konstatuje da su radovi urađeni u skladu sa Glavnim projektom i pravilima struke”, navode iz Glavnog grada.

Tehnički pregled radova je počeo u decembru, da bi posle Nove godine, naveli su iz Glavnog grada, bio prolongiran zbog praznika.

“Takođe je potrebno izvršiti testiranje i probni rad svih sistema na bazenu i kada se utvrdi njihova ispravnost i pouzdanost, vaterpolo bazen će biti spreman za otvaranje i korišćenje”, odgovorili su “Vijestima”.

Kada su počeli radovi, 12. decembra 2016. godine, najavljeno je da je rok završetka natkrivanja bazena 300 dana, odnosno oktobar prošle godine.

Direktor preduzeća „Sportski objekti” Vojislav Marković ranije je najavio da će Podgoričani od polovine decembra 2017. moći da koriste zatvoreni bazen.

Gradonačelnik Slavoljub Stijepović, prilikom obilaska gradilišta u septembru prošle godine, kazao je da će radovi biti završeni do 19. decembra prošle godine.

Bonus video: