Uz poštovanje zdravstvenih mjera nesmetano teku kongresi, seminari, naučni skupovi....

“Mediteran – hotel&resort” u Bečićima pored odlične popunjenosti gostima proteklih mjeseci nastavlja i sa zavidnim rezultatima u specijalizovanoj ponudi kongresnih dešavanja. Pripremljene specijalne promotivne aktivnosti za jesen kao najaktuelnijem terminu za ovu vrstu dešavanja

38421 pregleda 22 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Hotel Mediteran
Foto: Hotel Mediteran

Inovirani Kongresni centar Mediteran postao je neizostavno mjesto u planovima organizacije najznačajnijih poslovnih događaja koji se održavaju u Crnoj Gori. Uslovi za rad i visokoprofesionalno osoblje zaslužni su za činjenicu da su do sada bili domaćini velikom broju uspješnih kompanija i organizacija.

Bilo da je riječ o kongresima, seminarima ili drugim korporativnim događajima, hotelski i kongresni kapaciteti mogu zadovoljiti najrazličitije potrebe, kao i najviše tehničke standarde. Kongresni centar, uređen kao zasebna cjelina, zauzima površinu od 2.000 metara kvadratnih, ukupnog kapaciteta i do 1.300 mjesta, sa dvije kongresne dvorane „Amfiteatar „ kapaciteta 420 mjesta i “Banket sala” kapaciteta 500 mjesta u teatar rasporedu, i više pomoćnih ( break out ) sala koje omogućavaju rad u grupama.

foto: Hotel Mediteran

Višenamjenski sadržaji i prilagodljivost konferencijskog centra i hotelskih kapaciteta pružaju mogućnost organizacije raznih korporativnih događaja, team buildinga i zabava.

Koktel klub, kapaciteta do 200 mjesta idealno je mjesto za opuštanje i druženje učesnika i zaposlenih nakon radnih aktivnosti.

Prostor Kongresnog centra Mediteran je lako prilagodljiv svim vrstama korporativnih događaja. Iskusni tim Hotela, kao i našeg partnera specijalizovanog za sve faze same interne organizacije dogadjaja, u potpunosti su na raspolaganju da, u zavisnosti od specifičnih potreba i planiranog broja ljudi, pomogne u organizaciji skupova prema najvišim profesionalnim standardima.