Kolašin u subotu bez vode

Iz Sekretarijata za planiranje prostora, komunalne poslove i saobraćaj upozorili su Kolašince da, prije subote, obezbijede potrebne količine vode

4849 pregleda 54 reakcija 0 komentar(a)
Detalj iz Kolašina, Foto: Dragana Šćepanović
Detalj iz Kolašina, Foto: Dragana Šćepanović

Bez vode, u subotu 12. septembra, biće kolašinska naselja Smajlagića Polje, Plana, Bakovići, Drijenak, Rogobore, Babljak, dio Breze, Radigojno, Prljavi Brijeg, naselje preko Svinjače, Lug i Donji Pažanj. Takođe, i potrošači u gradu koji se snabdijevaju sa novog vodovoda.

„U subotu će biti organizovani radovi na otklanjanju kvara na glavnom dovodnom cjevovodu u naselju Smajlagića Polje.Usljed kvara prosipaju se velike količine vode, tako da je otklanjanje kvara neophodno, kako bi se spriječili gubici na vodovodnoj mreži. U zavisnosti od trajanja radova, može doći do pražnjenja bazena, pa bez vode mogu ostati i potrošači koji se snabdijevaju sa starog vodovoda u naseljima Dulovine,dio naselja Polje, Selišta i Biočinovići", saopšteno je iz JP Vodovod i kanalizacija.

Iz tog preduzeća „zbog nepredvidivosti situacije na terenu“, nijesu precizirali koliko će trajati radovi, odnosno, prekid u redovnom snabdijevanju vodom.

Iz Sekretarijata za planiranje prostora, komunalne poslove i saobraćaj upozorili su Kolašince da, prije subote, obezbijede potrebne količine vode.

Bonus video: