Još samo danas uz ND "Vijesti" poklon kuponi sa popustima

Neka spremanje djece za školu ne bude obaveza, već igra i zadovoljstvo!

104080 pregleda 50 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online
Ažurirano: 16.09.2020. 06:46h

Kupon akcija u novinama Vijesti nudi olakšice za kupovinu u knjižarama, školicama sporta i stranog jezika, radnjama odjeće i obuće, edukativnim centrima, optikama, i ostalim radnjama.

Nezavisni dnevnik Vijesti, u saradnji sa svojim partnerima, još samo danas svim roditeljima, starateljama i djeci poklanja 36 različita kupona, koji će im omogućiti da ostvare dodatne popuste prilikom pripreme djece za početak ove nestandardne i mnogo očekivane školske godine.

Polazak djece u školu je period godine, kada svaki roditelj treba da bude srećan, jer njegovo dijete polako ali sigurno korača putem, koji će definisati ostatak njegovog života, profilisati ga kao ličnost, učvrstiti i nadograditi.

Na žalost, roditelji danas nemaju vremena da na ovaj način razmišljaju o početku školske godine svoje djece,već mnogo unaprijed počinju da razmišljaju o finansijskim sredstvima, koje je potrebno odvojiti za početak godine!

Osim što je potrebno izdvojiti novac za udžbenike, sveske, korice, olovke, bojice, torbe, potrebno je izdvojiti novac i za odjeću, obuću, novi okvir za naočare... Tu nije kraj - ukoliko roditelj želi da slobodno vrijeme svog djeteta ispuni nekom vannastavnom aktivnošću kao što su sport, ples, časovi stranih jezika, za to mora odvojiti značajna sredstva.

VIJESTI SU TU DA OMOGUĆE RODITELJIMA VIŠE ZA NJIHOVU DJECU!

Kako do popusta?

Još samo danas u dnevnim novinama Vijesti potražite vaše kupone, jer ćete pomoću njih dobiti nevjerovatne popuste!

Naime, Vijesti će objaviti 36 različita kupona. Na svim mjestima, gdje je popust obezbijeđen, dođite sa kuponima i ostvarite dodatni popust, a ponegde i više od toga, dobijate gratis!

Kupon akcija u novinama Vijesti nudi olakšice za kupovinu u knjižarama, školicama sporta, stranog jezika, radnjama odjeće i obuće, optikama, i ostalim radnjama.

Neka spremanje djece za školu bude ne obaveza, već igra i zadovoljstvo!

Vijesti žele uspješan početak školske godine svim školarcima i ponosnim roditeljima i starateljama.

Bonus video: