Barani prikupljaju sredstva za Damjanovo liječenje

U subotu 12. septembra, sa početkom u 18 časova, biće organizovana prodaja fotografija u kafeu "Kutak" u gradskom centru, dok će dok će ‘’humanitarni buvljak’’ biti organizovan u dvorištu škole "Blažo Jokov Orlandić", u nedjelju 13. septembra, sa početkom u 10 časova

4273 pregleda 52 reakcija 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Građani Bara organizuju akciju prikupljanja sredstava za liječenje sugrađanina Damjana Ranitovića.

U subotu 12. septembra, sa početkom u 18 časova, biće organizovana prodaja fotografija u kafeu "Kutak" u gradskom centru, dok će ‘’humanitarni buvljak’’ biti organizovan u dvorištu škole "Blažo Jokov Orlandić", u nedjelju 13. septembra, sa početkom u 10 časova.

Građani su pozvani da kupovinom fotografije, garderobe, ilustracija, knjiga, hrane ili limunade pomognu u prikupljanju sredstava. Kutije za doniranje sredstava će biti postavljene za one koji žele da doniraju novac, koji će zajedno sa sredstvima prikupljenim od prodaje biti uplaćeni na žiro račun za podršku Ranitoviću.

Akcija je organizovana uz odobrenje Damjanovih prijatelja koji su pokrenuli prikupljanje sredstava, a svi građani koji žele, novac mogu uplatiti direktno na žiro račun za podršku Damjanu: 565-0200100011050-32 (Vjera Ranitović, Lovćen banka).

Bonus video: