Lavazza zvanična kafa šampiona italijanske serije A

Sponzorstvo uključuje i ženski fudbalski tim Juventusa. Pored promovisanja putem društvenih mreža i ostalih digitalnih kanala komunikacije, ovaj ugovor podrazumijeva brendiranje stadiona na utakmicama Serije A, kupa Italije i trening-terenima u okviru kompleksa kluba

26998 pregleda 0 komentar(a)
Lavazza, Foto: Promo
Lavazza, Foto: Promo

Šampion italijanske serije A promovisao je Lavacu(Lavazza) kao zvaničnu kafu kluba.

U svim barovima Alians(Allianz) stadiona služiće se Lavazza, kao i u hotelu koji je dio kompleksa.

Sponzorstvo uključuje i ženski fudbalski tim Juventusa. Pored promovisanja putem društvenih mreža i ostalih digitalnih kanala komunikacije, ovaj ugovor podrazumijeva brendiranje stadiona na utakmicama Serije A, kupa Italije i trening-terenima u okviru kompleksa kluba.

Đorđo Riči (Giorgio Ricci) ispred Juventusa, okarakterisao je ovu saradnju kao veoma važnu jer povezuje dva italijanska brenda koja spadaju u najveće, ne samo u Italiji.

Serđo Kravero (Sergio Cravero) šef lavacinog odjela za marketing u Torinu istakao je da sport je jedan od strateških stubova u promotivnim aktivnostima kompanije. Iz oblasti sporta podsjetio je na saradnju sa Arsenalom, Liverpulom, sponzorisanje sva četiri teniska grend slema kao i na tim Vilijamsa iz formule 1.