Sređuju krov na ambasadi u Beogradu

Ugovorena vrijednost radova na objektu u srpskoj prestonici je 15.898 eura, saopšteno je "Vijestima" iz Uprave

3936 pregleda 4 komentar(a)
Beograd, Foto: Shutterstock
Beograd, Foto: Shutterstock

Crna Gora daće nepunih 16.000 eura za rješavanje problema s prokišnjavanjem na zgradi koju koristi Ambasada Crne Gore u Beogradu.

“Poslovni prostor obuhvata i krovnu terasu s koje je došlo do prodora atmosferske vode u poslovni prostor na etaži ispod naše Ambasade. Tom prilikom voda je ugrozila funkcionisanje poslovnog prostora na način što je prodrla u server sobu i na pozicije oko rasvjetnih tijela”, pojašnjeno je “Vijestima” iz Uprave za imovinu.

Zbog toga je Uprava pokrenula postupak nabavke izvođenja radova za adaptaciju krovne terase na objektu koji koristi Ambasada, na čijem je čelu Tarzan Milošević.

Procijenjena vrijednost nabavke radova za adaptaciju krovne terase na objektu u Beogradu iznosi 20.000 eura, dok je ugovorena vrijednost najpovoljnije ponude 15.898 eura.

Odluku o pokretanju postupka pokrenuo je direktor Uprave Blažo Šaranović. Ambasada Crne Gore nalazi se u ulici Kneza Mihaila.

Prema izvještaju o radu Uprave za 2019. godinu, Odsjek za investiciono održavanje objekata Uprave za imovinu je prošle godine realizovao nabavku u cilju adaptacije Ambasade Crne Gore u Ljubljani.

Taj postupak nabavke pokrenut je u junu prošle godine.

Na čelu Ambasade u Sloveniji je Vujica Lazović.

Crna Gora ima diplomatsko-konzularna predstavništva u svim zemaljama zapadnog Balkana.

Bonus video: