Joković: Iskoristiti prirodna bogatstva durmitorskog kraja

“Žabljak je odavno prepoznat kao turistička destinacija čije potencijale valja iskoristiti na najbolji mogući način, odnosno u pravcu koji će omogućiti bolju budućnost ne samo ovog mjesta, nego i cijele Crne Gore"

2047 pregleda 1 komentar(a)
Joković, Foto: Filip Roganović
Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je, građanima Žabljaka čestitku povodom 17. septembra - Dana Opštine.

“Žabljak je odavno prepoznat kao turistička destinacija čije potencijale valja iskoristiti na najbolji mogući način, odnosno u pravcu koji će omogućiti bolju budućnost ne samo ovog mjesta, nego i cijele Crne Gore. Vjerujem da će se u godinama pred nama, sada kada je konačno došlo novo doba za našu državu, na još bolji način iskoristiti prirodna bogatstva durmitorskog kraja, adekvatno ga valorizovati, ali i čuvati", navodi Joković u čestitki.

Ističe da je Žabljak, sa ljudskim i prirodnim potencijalima koje ima, privlačno mjesto za investicije, a sa raznovrsnom turističkom ponudom, dodaje Joković, može dati podsticaj unapređenju kvaliteta života građana, kako bi i dalje ostali da žive i rade u svom gradu.

Bonus video: