počev od 21. septembra

U Kliničkom centru se obustavljaju ambulantni pregledi na nedjelju dana

Kako su pojasnili, obustave se odnose na sve zakazane specijalističke, supspecijalističke i radiološke preglede (ultrazvučni, CT i MR pregledi), osim za pacijente koji zahtijevaju hitna i urgentna zbrinjavanja.

19631 pregleda 401 reakcija 15 komentar(a)
KCCG, Foto: Savo Prelević
KCCG, Foto: Savo Prelević

U Kliničkom centru Crne Gore, zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane infekcijom novog korona virusa, na nedjelju dana obustavljaju se amulantni pregledi počev od 21. septembra, saopšteno je iz KCCG.

Kako su pojasnili,  obustave se odnose na sve zakazane specijalističke, supspecijalističke i radiološke preglede (ultrazvučni, CT i MR pregledi), osim za pacijente koji zahtijevaju hitna i urgentna zbrinjavanja.

"U cilju suzbijanja i sprečavanja daljeg širenja epidemije Klinički centar će preduzimati sve neophodne mjere o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena", kaže se u saopštenju.

Oni su još jednom apelovali na građane da poštuju preporučene mjere, prvenstveno da nose zaštitnu masku, održavaju fizičku i socijalnu distancu i higijenu ruku.

"Dosadašnje iskustvo nedvosmisleno ukazuje, uvjereni smo da je svima jasno, da je suzbijanje epidemije nemoguće bez poštovanja preventivnih mjera", zaključeno je u saopštenju.