čestitao dan opštine

Popović: Industrijski napredak koji je simbol Nikšića mora biti okosnica i daljeg razvoja grada

"Jačanje kapaciteta postojeće industrije, uvezivanje sa inostranim tržištima i jačanje diretnih stranih investicija najvažnija je misija. Ohrabrivanjem preduzetničkog duha i pokretanja malih poslova, porodičnih biznisa i ulaganjem u inovacije i tehnološki razvoj zaokružiće proces stvaranja zdravog poslovnog ambijenta i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života svih građana i građanki", navodi se  u čestitci

2858 pregleda 61 reakcija 16 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Pedsjednik Liberalne partije Andrija Popović čestitao je Dan opštine Nikšić u svoje, i u ime partije.

"Ovaj dan podsjeća nas na istinsku veličinu Nikšića i pregalaštvo i sposobnost njegovih ljudi. U borbama za oslobođenje grada od okupatora učestvovalo je 11.000 boraca iz Nišića a njih 45 bili su narodni heroji. Protiv mnogostruko veće sile, hrabro su istupili i okitili sebe slavom a svoj grad i narod slobodom i napretkom, na ponos Crne Gore", kaže se u čestitci.

On je dodao da industrijski napredak koji je simbol Nikšića mora biti okosnica i daljeg razvoja grada.

"Jačanje kapaciteta postojeće industrije, uvezivanje sa inostranim tržištima i jačanje diretnih stranih investicija najvažnija je misija. Ohrabrivanjem preduzetničkog duha i pokretanja malih poslova, porodičnih biznisa i ulaganjem u inovacije i tehnološki razvoj zaokružiće proces stvaranja zdravog poslovnog ambijenta i mogućnosti za poboljšanje kvaliteta života svih građana i građanki", zaključeno je u čestitci.