Marković čestitao Jevrejskoj zajednici Roš Hašanu i Jom Kipur

„Želim da nastupajući blagi dani u domove vjernika donesu mir i ojačaju vjeru da zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići mnoge izazove koji su pred nama. A najprije da u periodu pandemije koronavirusa, sačuvamo svoje i zdravlje drugih ljudi“ navodi se čestitci

5717 pregleda 24 reakcija 21 komentar(a)
Marković, Foto: Gov.me
Marković, Foto: Gov.me

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u svoje, i u ime Vlade , predsjednici i svim pripadnicima Jevrejske zajednice Crne Gore predstojeće praznike Roš Hašanu i Jom Kipur, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.

„Želim da nastupajući blagi dani u domove vjernika donesu mir i ojačaju vjeru da zajednički, uz povjerenje i međusobnu pomoć, možemo prevazići mnoge izazove koji su pred nama. A najprije da u periodu pandemije koronavirusa, sačuvamo svoje i zdravlje drugih ljudi“, navodi se čestitci Markovića upućenoj predsjednici Jevrejske zajednice Crne Gore Nini Ofner Bokan.

Kako je saopšteno, Marković je u čestitci zahvalio Jevrejskoj zajednici "na doprinosu u jačanju nezavisne, multikulturalne i multinacionalne Crne Gore, koja je upravo sa tim vrijednostima pouzdan partner evroatlantske zajednice i buduća članica Evropske unije".

"U uvjerenju da ćemo zajednički nastaviti da dajemo doprinos humanim i naprednim stremljenjima, čestitam Vam na izboru za predsjednicu Jevrejske zajednice Crne Gore i još jednom svim vjernicima želim srećne nastupajuće praznike“ zaključio je Marković u čestitci.

Bonus video: