Bijelo Polje: Za studije menadžmenta vlada veliko interesovanje

Brucoši šesnaeste generacije Studija menadžmenta u Bijelom Polju, ove godine se pridružuju grupi studenata na tom studijskom programu kojih je za šesnaest generacija bilo 1.147

3210 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Za Studije menadžmenta Ekonomskog fakulteta UCG u Bijelom Polju, i dalje vlada veliko interesovanje studenta, pa je tako i ove godine na tom studijskom programu upisano 50 brucoša”, saopšteno je iz Ekonomskog fakulteta.

"Od kako je 2015. godine licencom Ministarstva prosvjete ovaj broj određen kao kvota za upis, on se popuni već u prvom roku uz uvijek rekordno interesovanje maturanata. Počev od studijske 2017/2018. godine, u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju, ove studije su besplatne za sve studente koji steknu pravo upisa. Osnivanje Studija menadžmenta u Bijelom Polju 2005 godine, predstavlja značajan datum, kako za razvoj Ekonomskog fakulteta, koji je još više učvrstio poziciju lidera na tržištu visokog obrazovanja, tako i za regionalni razvoj države”, navodi se u saopštenju.

Brucoši šesnaeste generacije Studija menadžmenta u Bijelom Polju, ove godine se pridružuju grupi studenata na tom studijskom programu kojih je za šesnaest generacija bilo 1.147.

“Do sada je diplomu bečelora primijenjenih Studija menadžmenta u Bijelom Polju steklo nešto više od 400 studenata koji su danas aktivni sudionici privrednog života u Bijelom Polju. Kako bi se nastava odvijala nesmetano uz najviši kvalitet časova, profesori i saradnici Ekonomskog fakulteta koji su angažovani na Studijama menadžmenta svakodnevno putuju u Bijelo Polje bez obzira na doba godine i vremenske prilike”, stoji u saopštenju.

Uz podršku Univerziteta Crne Gore, lokalne samouprave i Vlade, ovaj studijski program je u potpunosti integrisan u lokalnu zajednicu i strateške planove razvoja sjeverne regije Crne Gore.

Bonus video: