ISKORISTITE PRILIKU ZA RAZVOJ VAŠEG BIZNISA

Kako da Vam posao ide laganoo?

U trenutku kada su svi online, gdje je Vaš biznis? Da li je i on na internetu? Ili je izvan online svijeta, nevidljiv tako značajnom broju potencijalnih klijenata?

41850 pregleda 27 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Promo
Ilustracija, Foto: Promo

Znamo da je doba pandemije i ograničenih mogućnosti i kretanja, ali to ne znači da i naši poslovi moraju stati. Naprotiv, ovo je prilika da i u otežanim uslovima unaprijedite svoj biznis, jer će Vas trenutne okolnosti „natjerati“ da se preselite i na digitalne kanale.

Jer, kada Vam na telefonu stigne notifikacija o novoj porudžbini ili Vas pozove novi klijent, koji je za Vaš biznis čuo tamo negdje na internetu, shvatate koliko je značajno što ste u koraku sa savremenim tokovima poslovanja.

Bilo da ste preduzetnik, freelancer, imate startup, manju ili veću kompaniju ili pak domaću radinost, kako da i u izazovnim vremenima Vaše poslovanje nastavi da živi? Kako unaprijediti biznis, dobiti nove klijente, nove mušterije, povećati prodaju? I uz to, kako poslovanje učiniti što laganijim?

foto: Promo

Većina ljudi u našoj zemlji, a i širom svijeta, laganoo provodi po više sati dnevno online, a tokom pandemije korišćenje interneta je doživjelo još veće razmjere. Zapitajte se i sami, koliko često ste sa telefonom u ruci ili ispred računara?

U trenutku kada su svi online, gdje je Vaš biznis? Da li je i on na internetu? Ili je van online svijeta, nevidljiv tolikom broju ljudi?

Bez obzira na to koliki je Vaš biznis, ima načina da budete prisutni online, uz podršku tima koji će Vam pomoći da se predstavite na pravi način.

Kako bi iskoristili dragocjenu bazu korisnika koji su online, prezentovanje biznisa na internetu se više i ne dovodi u pitanje. Preko 90% odluka o kupovini počinje pretragom na internetu, a ako Vaš posao nije prisutan tamo ostaje bez prilike da se predstavi potencijalnim kupcima i uopšte uđe u borbu sa konkurencijom za tog klijenta.

Koliko Crnogorci vole da laganoo završavaju obaveze pokazuje i značajan rast online poručivanja i zakazivanja. I tu mogućnost možete ponuditi svojim klijentima, ukoliko imate savremen web sajt. Još i ako je on dobro ažuriran i SEO optimizovan, pa se pojavljuje na prvoj strani Google pretrage, Vaš biznis može samo da raste.

Šta je potrebno za unaprijeđenje biznisa?

Kako bi Vaše poslovanje zaista učinili laganim, u pomoć pristiže agencija „Laganoo“ iz Podgorice, kao podrška za unaprijeđenje Vaših marketing i prodajnih aktivnosti.

„Laganoo“ tim razumije da upravljanje firmom može biti izazovno, posebno na malom tržištu kao što je naše. Zato je njihova glavna želja da posao svojih klijenata učine jednostavnijim i pomognu im da neprestano rastu. Svjesni su ograničenih finansija koje preduzetnici u Crnoj Gori imaju, pa su paketi usluga prilagođeni lokalnim potrebama i budžetima.

Njihov tim karakteriše efikasnost u radu i komunikaciji, pa svoje usluge i način rada prilagođavaju klijentima, uz kvalitetnu uslugu i jednostavnu komunikaciju sa svakim klijentom pojedinačno.

S tim u vezi, u svojoj ponudi imaju tri paketa za izradu web sajtova, koji su namijenjeni različitim biznisima, njihovim potrebama i obimu poslovanja. Na taj način, odgovarajući paket mogu poručiti kako mali biznisi, tako i veće kompanije.

Svjesni potrebe da Vaš web sajt ima mogućnost zakazivanja termina ili poručivanja proizvoda, svaki od tri paketa uključuje kreiranje web prodavnice ili online zakazivanja. Kliknite ovdje da pogledate koje sve benefite obezbjeđuju ovi paketi.

Kreiranje web sajta je prvi, ali ne i jedini korak u cilju razvoja Vašeg poslovanja. Zato, pored kreiranja web sajtova, „Laganoo“ za svoje klijente vrši i sljedeće usluge:

Grafički i web dizajn – Dizajn tim će učiniti Vaš biznis vizuelno prepoznatljivim i jedinstvenim, u moru sličnih usluga i proizvoda.

SEO – Optimizacija web sajta, tako da ga Google prepoznaje kao bitnog i korisnog za posjetioce i postavlja na prvu stranu svoje pretrage.

Digitalni marketing – Implementacija kompletne strategije nastupa na društvenim mrežama i oglašavanje na internetu (Facebook, Instagram, Google, YouTube...).

Email marketing – „Laganoo“ kreira sadržaj za email, dizajnira ga, šalje velikoj bazi kontakata i dostavlja detaljan izvještaj o postignutim rezultatima.

Content marketing – Planiranje, kreiranje i promovisanje zanimljivog i edukativnog sadržaja (contenta) na web-u za klijente.

Laganoo su kreirali i Viber stikere. Besplatno ih možete preuzeti sa ove adrese ili sa web sajta www.laganoo.me i svakodnevnu komunikaciju osvježiti zanimljivim rješenjima. Takođe, mogu kreirati Viber stikere i za Vaš brend.

foto: Promo

A sada, da li još uvijek postoji valjani razlog zašto Vaš biznis nije adekvatno predstavljen na internetu?

Kontaktirajte „Laganoo“:

Broj telefona je: +382 69 25 26 26

Email: prodaja@laganoo.me

Web sajt: www.laganoo.me

Ili ih zapratite na društvenim mrežama Facebook, Instagram i LinkedIn.