Obilne padavine u Nikšiću: Podrumi poplavljeni, zbog udara groma došlo do kvara na telefonskoj liniji vatrogasaca

Dok se ponovo ne uspostavi telefonska liniji, svi kojima je pomoć nikšićkih vatrogasaca potrebna mogu da im se jave na broj telefona 067 202 964

18563 pregleda 3 komentar(a)
Detalj iz Nikšića, Foto: Privatna arhiva
Detalj iz Nikšića, Foto: Privatna arhiva

Obilne padavine u Nikšiću donijele su problem kako stanovnicima toga grada, jer ima dosta poplavljenih podruma, tako i vatrogascima koji su imali pune ruke posla.

"Građani su sa pozivima počeli juče poslijepodne i do ponoći smo imali oko 25 intervencija. Riječ je uglavnom o užem dijelu gradu i naši timovi su crpili vodu, kako iz podruma u stambenim zgradama, tako i u privatnim kućama, ali i poslovnim objektima. Sada je situacija stabilna, a naše ekipe su spremne da pomognu svim građanima kojima pomoć bude trebala", kazao je komandir nikšićke Službe zaštite i spašavanja, Veselin Gardašević.

Sinoć je, usljed udara groma, došlo do kvara na telefonskoj liniji 123.

Iz Službe zaštite su kazali da su kvar prijavili svim službama i operateru, ali da još uvijek nije popravljen, pa apeluju da se to što prije uradi jer građani ne znaju za alternativni broj, pa mnogi od njih nijesu možda ni prijavili eventualne probleme.

Dok se ponovo ne uspostavi telefonska liniji, svi kojima je pomoć nikšićkih vatrogasaca potrebna mogu da im se jave na broj telefona 067 202 964.

Bonus video: