FOTO Obilne padavine i olujni vjetar u Podgorici: Oborena stabla, oštećeni automobili

"Ekipe 'Zelenila' na terenu su od sinoć i intezivno rade na saniranju šteta. Do sada je šteta sanirana na devet lokacija i to u: Bulevaru Revolucije (kod ANB-a), Ulica Ivana Vujoševića br.5 i br. 29, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica 4. jula, Bulevar Save Kovačevića, Park Ivana Milutinovića, Ulica Arhitekte Milana Popovića", saopšteno je iz tog graskog preduzeća

71018 pregleda 64 reakcija 6 komentar(a)
Detalj iz Ulice Bracana Bracanovića, Foto: Privatna arhiva
Detalj iz Ulice Bracana Bracanovića, Foto: Privatna arhiva

U jakom nevremenu koje je zadesilo Podgoricu sinoć, praćenom obilnim padavinama i pojačanim vjetrom olujnog karaktera, oboreno je mnogo stabala, a u Ulici Bracana Bracanovića oštećeno je i nekoliko automobila.

"Ekipe 'Zelenila' na terenu su od sinoć i intezivno rade na saniranju šteta. Do sada je šteta sanirana na devet lokacija i to u: Bulevaru Revolucije (kod ANB-a), Ulica Ivana Vujoševića br.5 i br. 29, Ulica Bracana Bracanovića, Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, Ulica 4. jula, Bulevar Save Kovačevića, Park Ivana Milutinovića, Ulica Arhitekte Milana Popovića", saopšteno je iz tog graskog preduzeća.

Istakli su da su ekipe i dalje na terenu i rade na uklanjanju oborenih stabala i odlomljenih velikih grana kako bi se obezbjedilo neometano odvijanje saobraćaja i kretanje pješaka.

"Lokacije na kojima će danas biti završena sanacija su i: Bulevar Ivana Crnojevića (kod fonda PIO), Bulevar Save Kovačevića, kod Lepe Kate, Ulica Svetozara Markovića br. 59, Bulevar Jovana Tomaševića (kod Ministarstva odbrane), Ulica Bracana Bracanovića, Ulica Vaka Đurovica i Bulevar Svetog Petra Cetinjskog", navodi se u saopštenju.

Bonus video: