Najljepše dvorište u Pljevljima Prljača, Radovića i Čengića

Tročlana komisija Opštine Pljevlja odlučila da najuređenije dvorište u prigradskom području imaju Rada i Boro Živanović

10251 pregleda 2 komentar(a)
Dvorrište Čengića, Foto: Privatna arhiva
Dvorrište Čengića, Foto: Privatna arhiva

Najuređenije dvorište u gradu, prema ocjeni komisija Sekretarijata za uređenje prostora Opštine Pljevlja, imaju Senada Prljača, Milojka i Gojko Radović i Samir Čengić.

Tročlana komisija - Mersudin Halilović (socijalni radnik), Olgica Otašević (ing. pejzažne arhiteture) i Vaso Knežević (ing. pejzažne arhitekture i hortikulture) za urađenje dvorišta pohvale je dodijelila i Ani Tošić, Dari Knežević, Elzani Lukovac, Ismetu Divljanoviću, Devli Kavazović, Jovanki Kosorić, Senadu Kavazoviću, Ljilji Vojinović, Šaćiru Bamburu i Vlastimiru Milinkoviću.

U kategoriji najuređenijih dvorišta u prigradskom području nagrada je pripala Radi i Boru Živanović (Krejino Vrelo).

Nagrade za najuređenije dvorište na seoskom području pripale su Vojislavu Goluboviću (Vrbica) i Vesni Vraneš (Kalušići), a pohvaljeni su Branka i Rade Knežević (Rabitlje), Dana Milić (Gotovuša), Miodrag Golubović (Vrbica) i Milko Goločevac (Komini).

Za najljepše terase nagrađeni su Dragana Vraneš (Njegoševa 54), Tijana Cerović (Pet učitelja 3/1) i Selma Softić (37. Divizije).

Pohvale su dobili Olgica Stanimirović, Nenad Terzić, Vesna Ćuzović, Slavoljub Jovović, Hatidža Žiga, Hajro Hodović, Nerko Zendjelić, Safija Bajrović, Slavica Vukanić, Vildan Žiga i Milka Jojović.

Nagrada za najljepše gradsko dvorište sa etno motivima pripala je Ismeti Džakić, Etno kuća “Ruža”, a za seosko dvorište sa etno motivima etno vodenici “Ćirović”, Odžak.

Zgrada u ulici 37. divizije 21 zaslužila je nagradu u kategoriji zelenilo stambenih zgrada, a za najuređenije dvorište ustanova nagrada je pripala JPU Eko bajka i laboratoriji “BIO LAB”.

Hotel „24. jul“ ima najljepše dvorište ugostiteljskih objekata. U kategoriji najuređenijih zelenih površina vjerskih objekata nagrađeni su Manastir Svete Trojice, Hadži-Alijina džamija i Manastir Dubočica.

Specijalna nagrada uručena je Predragu Ljiljaniću, radniku DOO Vodovod za poboljšanje uslova boravka na radnom mjestu na crpnoj stanici “Pliješ”.

Bonus video: