„Intenzivno se radi na izgradnji i modernizaciji putne infrastrukture"

Berane: Započeti radovi na rekonstrukciji Đačke ulice

Iz opštinske Agencije za izgradnju i razvoj su naglasili da su izvršili pripreme za postavljanje ivičnjaka i trotoara u ovoj ulici, koja se nalazi pored nove Sportske hale

4152 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Tufik Softić
Foto: Tufik Softić

Opština Berane je započela radove na rekonstrukciji Đačke ulice prema Gradskom stadionu.

Iz opštinske Agencije za izgradnju i razvoj su naglasili da su izvršili pripreme za postavljanje ivičnjaka i trotoara u ovoj ulici, koja se nalazi pored nove Sportske hale.

„Intenzivno se radi na izgradnji i modernizaciji putne infrastrukture u Beranama“, kazao je direktor Agencije Miro Vešović.

On je istakao da je nedavno završeno asfaltiranje puta od semafora kod Bogavskog brda prema manastiru Đurđevi Stupovi i Gradskoj kapeli, kao i parking prostora kod kapele, u Mjesnoj zajednici Dolac.

Vešović je kazao da su u toku i radovi prema Jasikovcu, gdje je već završeno asfaltiranje, a sada su na redu da se rade obostrani trotoari, kao i šetalište do ovog atraktivnog izletišta, obostrane pješačke staze sa rasvjetom i postavljanje ivičnjaka.

Opština Berane pozvala je građane da budu dio ambijenta unapređenja i razvoja, tako što će čuvati okolinu i dati doprinos da grad bude uređeniji i ljepši za život.

Preporučujemo za Vas