UNIQA i Vijesti daruju poklon za mališane: Samolepljivi stikeri u petak 2. oktobra

Uplovite u magični svijet UNIQO jednoroga kroz fantastičnu kolekciju samoljepljivih stikera koje vam u petak, 2. septembra daruju UNIQA osiguranje i ND Vijesti

2392 pregleda 24 reakcija 0 komentar(a)
Samolepljivi stikeri, Foto: Promo
Samolepljivi stikeri, Foto: Promo

Da li ste se ikada zapitali da li neka mitska bića zaista postoje? Ili su oni samo plod naše mašte? Da li ste možda poželjeli da se sa nekima od njih sretnete? Da ih dodirnete i sa njima se družite? Da postanu vaši prijatelji? Da vam pruže dodatnu sigurnost i blistaviju budućnost?

Čuda su moguća. Uplovite u magični svijet UNIQO jednoroga kroz fantastičnu kolekciju samoljepljivih stikera koje vam u petak, 2. oktobra daruju UNIQA osiguranje i ND Vijesti.

UNIQO nije obični jednorog, on je digitalni asistent UNIQA osiguranja! UNIQO je tu da vas razveseli, nasmije, ali prije svega da vam olakša i skrati put to željenog proizvoda ili usluge koje UNIQA osiguranje nudi online.

Za bezbrižan početak školske godine, UNIQO je pripremio unikatnu ponudu osiguranja od nezgode koje štite malce, školarce ali i studente od svih nezgoda 24/7 tokom nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

foto: Promo

Zahvaljujući digitalnom animiranom asistentu – UNIQO jednorogu, online kupovina je nikad jednostavnija, a za uspješan početak školske godine, UNIQO uz godišnju polisu obezbjeđuje i razne povoljnosti kod UNIQA partnera:

-do 25% popusta na izdvojenu ponudu dječjeg asortimana, korišćenjem promo koda u online prodavnici Sport Vision

-dodatnih 0,3% na kamatnu stopu Addiko banke bilo da se odlučite na klasičnu, rentnu ili štednju sa premijom

-popust od 21% na cijeli asortiman u svim TehnoPlus radnjama

-popust od 10% na torbe i školski pribor, odnosno 20% na sva izdanja Obodskog slova

-popust od 10% na sve usluge u PZU Poliklinika Milmedika – laboratorija, pedijatrija, interna medicina sa kardiologijom i ultrazvučna dijagnostika.

Nezgode su česte i gotovo ih je nemoguće izbjeći, ali se njihove posledice mogu ublažiti osiguranjem za sigurne školske dane – https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-od-nezgode

Neka UNIQO bude uvijek sa vama! Za samo nekoliko minuta, uz UNIQO stikere, dodajte autentičnost i kreativnost vašim školskim sveskama, torbama, maskama za telefon, laptop računarima. Poklonite ih vašim drugarima. Moguće ih je zalijepiti na sve glatke površine, kao što su: papir, plastika, staklo, metal..

Neka ova jesen bude obojena veselim bojama, a druženje među najmlađima u novoj školskoj godini bude još sigurnije i zabavnije!