Telefoni, tableti, TV i gigabajti za školarce – Telekom ponuda za "Odličan, 5!"

Pametni uređaji i besplatni gigabajti u Telekomu od 5.5 eura mjesečno

13308 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Crnogorski Telekom
Foto: Crnogorski Telekom

Crnogorski Telekom je za sve đake u Crnoj Gori pripremio posebne povoljnosti kako bi im olakšao početak nove školske godine i učenje od kuće.

Kako bi ih motivisali za nove školske uspjehe, roditelji za svoje školarce mogu da biraju između smartfona Xiaomi Redmi 9A, zatim Motorole G8 uz koju na poklon dobijaju Philips televizor, i tableta Lenovo M10 Plus.

Uz ove uređaje đaci od Telekoma dobijaju 10 GB mjesečno za obavljanje školskih obaveza i neometano surfovanje u najbržoj mreži, i to po cijeni već od 5.5 eura mjesečno.

Osim toga imaju i mogućnost aktiviranja dodatnih opcija – 100 minuta za razgovore ka svim mrežama, i Omiljeni broj za neograničene razgovore i poruke sa brojem po izboru iz Telekom mreže.

Iz Telekoma ističu da su posebno vodili računa o veličini ekrana uređaja u ponudi, budući da đaci koji uče od kuće pred pametnim uređajima moraju da provedu više vremena nego ikada do sada.

Da bi im olakšali učenje i komunikaciju sa učiteljima, nastavnicima i drugarima iz klupe, tu su Xiaomi Redmi 9A sa ekranom od 6.5 inča, Motorola G8 sa 6.4 inča, i Lenovo M10 Plus tablet sa ekranom od 10.3 inča.

Sve korisnike koji do kraja oktobra dođu po uređaj za svoje školarce, čekaju i posebne cijene. Tako Xiaomi Redmi 9A mogu uzeti za 5.5 eura mjesečno, Lenovo M10 Plus tablet za svega 10.9 eura mjesečno, dok je Motorola G8 sa Philips TV-om 15.9 eura mjesečno. Ugovor se potpisuje na 24 mjeseca.

Više informacija o novoj „Odličan, 5!“ ponudi može se pronaći na sajtu www.telekom.me