SERTIFIKOVANI PCR TEST

Prva privatna laboratorija specijalizovana za PCR testiranje na virus COVID-19

Laboratorija se nalazi u Podgorici (Moskovska 2), radno vrijeme od ponedeljka do petka je od 7 do 20, a subotom do 14.30 časova

24899 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

Moj Lab je prva privatna laboratorija u Crnoj Gori koja pruža uslugu sertifikovanog PCR testiranje na virus COVID-19. Raspolaže najsavremenijom opremom i za izvođenje analiza se koriste reagensi vrhunskih svjetskih proizvođača. Posjeduje PCR aparat proizvođača BIORAD koji je IVD sertifikovan, kao i test koji se koristi. Rezultati testiranja su priznati u cijelom svijetu.

Laboratorija se nalazi u Podgorici (Moskovska 2), radno vrijeme od ponedeljka do petka je od 7 do 20, a subotom do 14.30 časova.

Moj Lab
Moj Labfoto: Moj Lab

Ukoliko želite da zakažete termin testiranja, ili da dobijete potrebne informacije, na raspolaganju su vam brojevi 19989 (info centar), 020 20 90 20, ili 068 20 90 20.

"Poliklinika i laboratorija Moj Lab su osmišljene, opremljene i organozovane upravo na način koji prati najsavremenije svjetske trendove. Pod tim se podrazumjeva integracija medicinskih laboratorija, biohemijsko-hematološke, mikrobiološke i molekularne dijagnostike i patohistologije kao i sveobuhvatne radiološke dijagnostike u poliklinici. Cilj nam je da našim pacijentima, na jednom mjestu pružimo najbolju i sveobuhvatnu dijagnostiku. Moj Lab slijedi princip personalizacije tj. individualan pristup svakom pacijentu koji obuhvata četiri P: prediktivnu, preventivnu, personalizovanu i participativnu uniju dijagnostike i liječenja. Naš koncept objedinjuje predikciju i prevenciju razvoja bolesti, prilagođavanja terapije (vođene genetskom predispozicijom), uz aktivnu participaciju tj. učešće svakog pacijenta u liječenju. Preko 500 laboratorijskih parametara (i više za one kojima je to neophodno), su na raspolaganju našim pacijentima. Savremena patohistohistologija sa imunohistohemijom i molekularnim tumorskim markerima, korak je naprijed u ovoj oblasti medicine u Crnoj Gori", kazala je direktorka laboratorije Moj Lab Mr ph Najdana Gligorović Barhanović, specijalista medicinske biohemije, subspecijalista laboratorijske endokrinologije.

Moj Lab
Moj Labfoto: Moj Lab
Preporučujemo za Vas