SNP: Vuković da obiđe Zagorič i vidi u kakvim uslovima mu žive sugrađani

Mještani iz Ulice 14, navode iz SNP-a, već tri decenije čekaju da se neko iz Glavnog grada "smiluje da im asfaltira ulicu, koja pri prvoj kiši postaje pravo jezero kojim se ne može proći"

3653 pregleda 11 komentar(a)
Ulica 14 u Zagoriču, Foto: TV Vijesti
Ulica 14 u Zagoriču, Foto: TV Vijesti

Podgorički odbor Socijalističke narodne partije (SNP) pozvao je gradonačelnika Ivana Vukovića da obiđe Ulicu 14 u naselju Zagorič i vidi u kakvim uslovima žive mještani tog naselja. Građani iz te ulice, dodaju iz SNP-a, već tri decenije čekaju da se neko iz Glavnog grada "smiluje da im asfaltira ulicu, koja pri prvoj kiši postaje pravo jezero kojim se ne može proći."

"Ulica duga oko 600 metara zimi je neprohodna zbog vode, a ljeti teškoće pravi velika prašina. Ovakva situacija naročito teško pada djeci prilikom odlaska u školu i povratka kući, kao i starim ljudima kada treba da odu u nabavku ili da obave druge svakodnevne obaveze. Osim nedostatka asfalta, stanari ove ulice muku muče i sa slabom strujom i niskim pritiskom vode", navode iz SNP-a.

Gotovo svaki DPS gradonačelnik je, dodaju, uoči izbora obećavao rješavanje ovog pitanja, ali su nakon izbora odmah zaboravljali na data obećanja.

"Odbor SNP Glavnog grada Podgorica traži od gradonačelnika Vukovića da dokaže da je u službi svih građana, bez obzira na njihovu partijsku pripadnost, i da u konkretnom slučaju učini sve što je moguće da se riješi dugogodišnji problem ovih ljudi", zaključuju iz podgoričkog SNP-a.

Bonus video: