predsjednik plava reagovao na incident u beranama

Bajraktarević: Ispadi pojedinaca neće narušiti multietnički sklad, saniraćemo štetu na automobilu

On je pohvalio munjevitu rekaciju nadležnih institucija u otkrivanju indetiteta vinovnika jučerašnjeg nemilog događaja i izrazio nadu da će isto tako veoma brzo doći do pravosnažnog epiloga ovog procesa

5892 pregleda 76 reakcija 4 komentar(a)
Predsjednik opštine Plav, Foto: plav.me
Predsjednik opštine Plav, Foto: plav.me

Predsjednik Opštine Plav Mirsad Bajraktarević reagovao je povodom jučerašnjih incidenata u Beranama tokom fudbalske utakmice 8. kola prvog kola Crnogorske fudbalske lige (CFL) između Jezera i Budućnosti.

"Kao predsjednik opštine koja je služila kao primjer kroz vjekove i bila slika multietničkog i multinacionalnog sklada, opštine koja je položila najteže ispite tokom 90-tih godina najoštrije osudjujem jučerašnje nemile događaje, koji su se desili na gradskom stadionu u Beranama", kazao je on.

On je pohvalio munjevitu rekaciju nadležnih institucija u otkrivanju indetiteta vinovnika jučerašnjeg nemilog događaja i izrazio nadu da će isto tako veoma brzo doći do pravosnažnog epiloga ovog procesa.

"Duboko sam uvjeren da ovakvi ispadi pojedinaca neće narušiti multinacionalni i multietnički sklad kojim smo se mogli kao država pohvaliti nakon sticanja nazavisnosti", navodi se u saopštenju.

On dodaje da će Opština Plav "kao institucija svih njenih građana iznaći način da našem sugrađaninu pomogne u saniranju štete koja je nastala vandalskim činom demoliranjem automobila u njegovom vlasništvu", zaključio je Bajraktarević.