Nova TehnoPlus prodavnica u Gornjoj Gorici

17. januara nova TehnoPlus podavnica zvanično otvara vrata za potrošače uz specijalne povoljnosti, popuste i poklone za svakog kupca
1069 pregleda 0 komentar(a)
TehnoPlus, Foto: Tehnoplus
TehnoPlus, Foto: Tehnoplus
Ažurirano: 17.01.2018. 07:45h

Na preko 700 m2 prostora možete pronaći sve svjetske brendove iz TehnoPlus ponude, a ugodan ambijent i prijatno osoblje će učiniti da doživljaj bude potpun.

U periodu od 17. do 20. januara za svoje cijenjene potrošače TehnoPlus je pripremio posebne akcije i povoljnosti, kao i poklone za svaku kupovinu. Pripremite se za 4 dana izuzetne kupovine i posjetite prodavnicu TehnoPlus Gornja Gorica koja se nalazi na adresi Cetinjski put bb, Podgorica, 500m od kružnog toka ka Cetinju, poslovna zgrada između Marketa Venkor i Hotela Philia.

TehnoPlus doo je razvio maloprodajni lanac u dva pravca:

TehnoPlus prodavnice tehnike gdje se mogu kupiti kompletna bijela neugradna i ugradna tehnika, televizori, audio-video uređaji, klime, sitni kućanski aparati, mobilni telefoni, računari . .

BLA-BLA specijalizovane prodavnice za mobilne telefone, laptopove, televizore, gejmerske uređaje i ostale multimedijalne poslastice. Bla-Bla Multimedia shop-ovi nastali su iz jednostavne potrebe da se na upotrebu modernih sredstava komunikacije gleda kao na jednostavne i zabavne uređaje koji su pristupačni svim generacijama. Mjesto gdje možete da odaberete svoj stil, svoj zvuk, svoju boju, bez dodatnog pritiska velikih prostora i agresivnih brend kampanja.

TehnoPlus Tim čini kompaktna skupina ljudi okupljenih oko istog cilja. Održavanje pozitivne atmosfere, poštovanje poslovne etike i moralnih vrijednosti u kolektivu je imperativ. Komunikacija sa kupcima mnogo nam je važna I uvijek radimo na njenom unapređivanju. TehnoPlus odgovara svima, bilo da se javite telefonom, e-mail-om, Viber-om, Chat-om ili ostavite poruku na nekoj od društvenih mreža. Volimo kada nas pratite i dajete svoje mišljenje. Od 2017. godine, na raspolaganju vam je Web shop, gdje iz udobnosti svog doma možete poručiti željeni uređaj ili se informisati prije kupovine.

TehnoPlus je zaštićeno ime koje nosi preduzeće osnovano 2001. godine u Podgorici.

Sve modele i brendove koje možete kupiti u bilo kojem evropskom gradu, možete kupiti i u TehnoPlus prodavnicama: Indesit, Hotpoint-Ariston, Electrolux, Zanussi, Samsung, LG, Panasonic, Kindle, Tefal, Rowenta, Canon, Nikon, Microsoft, Sony, HP, Acer, Asus, Nokia, HTC, Huawei,Toshiba, Whirpool, Braun, Remington, Vivax, Akai, Diesel, DKNY, HTC, AEG, Apple, Naumann, Alfa, RussellHobbs, Status i mnogi drugi Takođe, firma je ekskluzivni uvoznik i distributer robnih marki: Panasonic, Hitachi, Telefunken, Singer, Lobod, Candy, Electrolux, Zanussi, Hoover...

TehnoPlus i Bla-Bla prodavnice imali ste priliku da posjetite na više lokacija u Podgorici, a od 17. januara zvanično TehnoPlus i u Gornjoj Gorici!

Nećemo vam više ništa reći, dođite i pogledajte!

Vaš TehnoPlus.

[PROMO]