Otvoren objekat New York

Fale vam putovanja? Mirisi dalekih krajeva ? Nedostaje vam drugačija hrana? Nova šoping iskustva?

Ne morate da čekate kraj pandemije , vize i plaćate skupe avio karte. Dovoljno je da se već danas prošetate do NEW YORKA? Do New Yorka? Da, da. Niste pogriješili.

34258 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Franca
Ilustracija, Foto: Franca

Od petka, 16.oktobra - budite bogatiji za jedno novo iskustvo. U bloku 9, u Podgorici, na adresi Đoka Miraševića bb, čeka Vas kupovina na njujorški način.

Kompanija Franca marketi nastavlja sa pružanjem jedinstvenog ugođaja svojim potrošačima. Novo iskustvo kupovine do sad neviđeni enterijerski koncept maloprodajnog objekta u Crnoj Gori, kao i proširena ponuda sa obilježima ulica New York-a , od danas su na raspolaganju svima koji žive ili borave u Podgorici....

No, tu nije kraj iznenađenjima koja smo pripremili. U New Yorku vas čeka rijeka popusta. U petak i subotu, 16. i 17. oktobra uštedite 10% na svaku kupovinu.

Uvjerite se - Franca New York je potpuno drugačiji od bilo kojeg marketa u kojem ste ikada bili. Moderan dizajn, atraktivan izgled i prodajni prostor na 500 kvadratnih metara, parking na površini od čak 1000 metara kvadratnih.

Cilj nam je da potrošačima pružimo potpuno novo iskustvo kupovine u jednom sasvim novom ambijentu, zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cijene i kvaliteta.

Ovim putem pozivamo sve da nas posjete na našoj novoj lokaciji u bloku 9, na adresi Đoka Miraševića bb.

Ladies and gentlemen-welcome aboard!!!