UNIQA OSIGURANJE

Besplatni pregledi tokom “ružičastog” oktobra

Za sve dame koje ugovore polisu životnog ili dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, u toku oktobra, uz polisu osiguranja, UNIQA poklanja besplatne ultrazvučne preglede dojki

14812 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: UNIQA
Ilustracija, Foto: UNIQA

Oktobar - mjesec u kojem se širom svijeta obilježava borba protiv raka dojke, bitan je podsjetnik da ljekaru ne trebamo ići samo onda kad smo bolesni, te da preventivna briga o zdravlju i redovni pregledi mogu spasiti nečiji život.

Preko 3 miliona žena u svijetu se svakoga dana bori sa rakom dojki, a istraživanja su pokazala da je veliki procenat onih koje se izliječe, ukoliko se ova teška bolest na vreme dijagnostifikuje.

Rak dojke se veoma rijetko javlja kod mladih djevojaka, no s godinama rizik od ove bolesti se povećava. Veća opasnost od obolijevanja ove bolesti dolazi već oko 40. godine života, a rizik mogu povećati i hormonska terapija, višak kilograma i nezdrave navike kao što je pretjerano konzumiranje alkohola. Ipak to ne znači da žene svih životnih dobi ne bi trebale barem jednom godišnje obaviti preventivni pregled dojki.

U cilju povećanja svijest o značaju prevencije u borbi protiv ove opake bolesti, UNIQA u saradnji sa PZU Poliklinikom Kerber, za sve dame koje ugovore polisu životnog ili dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u toku oktobra, obezbjeđuje besplatan ultrazvučni pregled dojki.

Sve dame koje ugovore neku pomenutih polisa osiguranja do kraja oktobra, besplatan pregled mogu zakazati preko Online forme na https://www.uniqa.me/o-nama/ruzicasti-oktobar.html

Ne prepuštajte zdravlje slučaju

Zdravlje nam uvijek treba biti na prvom mjestu! Adekvatno zdravstveno osiguranje u slučaju bolesti i dugotrajnog liječenja doslovno može spasiti život, ali i omogućiti Vam miran i bezbrižan život uz vrhunske ljekare i bez straha od visokih troškova liječenja.

UNIQA zdravstveno osiguranje u svojoj mreži okuplja vrhunske zdravstvene ustanove širom Crne Gore i što je najvažnije omogućava Vam pregled bez uputnica i bez dugih lista čekanja na pregled, kod ljekara i u terminu po Vašem izboru.

Kako bi osiguranicima ponudili što bolji i širi spektar usluga, UNIQA nudi tri paketa zdravstvenog osiguranja: VITAL Start, VITAL Elegant, kao i VITAL Elite paket čijim ugovaranjem je moguće zaključuti i pokriće za bolničko liječenje na teritoriji Evrope, sa godišnjim limitom do 2.000.000 EUR.

Svim klijentima - osiguranicima dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja na raspolaganju je telefonska služba MedUNIQA (+382 20 444 744) u kojoj tokom 24 časa dnevno stručna lica, odnosno ljekari, osiguranicima pružaju pomoću pri realizaciji osiguranja.